Det multifunktionella Buc soffbordet och TV-stativet - perfekt för små utrymmen

Det multifunktionella Buc soffbordet och TV-stativet - perfekt för små utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att kombinera flera funktioner i en kompakt design är ganska vanligt i moderna möbler. Du har förmodligen sett en mängd olika skapelser: matbord som dubbla som skrivbord, sidobord som också fungerar som pallar och så vidare. Idag vill vi visa dig en annan underbar bit. Det är ett soffbord med en mycket distinkt design.

MoreINSPIRATION
  • Unikt Butterfly Soffbord
  • Pool Glass Coffee Table av Bensen
  • Minimalistiska och multifunktionella bord

Bordet har ett cirkulärt hål snidat i toppen och detta ger användaren en mängd olika möjligheter. Med den här enkla detaljerna kan du också använda bordet som ett TV-stativ eller som ett dekorativt stycke samt alla andra möjligheter och idéer du kan komma med för att anpassa din inredning. Med tanke på de många alternativen är bordet ett mycket mångsidigt stycke och är också perfekt för små utrymmen. En liten lägenhet kan definitivt dra nytta av en sådan bit.

Denna snygga bord designades av Discoh. Den har en väldigt enkel och rak framsida, men samtidigt är den väldigt flexibel och full av överraskningar. Med tanke på enkelheten i designen och det eleganta utseendet, är bordet perfekt för moderna utrymmen. Ta med det i ditt vardagsrum eller ta det i sovrummet eller på ditt hemkontor. Var kreativ och anpassa designen till dina egna behov.