Budget renovering av en lägenhet på 516 kvadratmeter i Bratislava

Budget renovering av en lägenhet på 516 kvadratmeter i Bratislava
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag har alltid frågat mig varför människor föredrar stora utrymmen att bo i. De är svåra att värma, städa, upprätthålla och låt oss vara ärliga, om vi skulle veta hur vi utnyttjar hela rymden från våra hem så märker vi faktum att vi inte behöver så mycket av det. Åh, och inte att glömma alla kostnader för nödvändiga möbler och dekorativa föremål för att fylla bostaden. På Dweell är Lukáš Kordík en känd arkitekt i Bratislava, bevisat att vi kan bo i en liten lägenhet utan att ge upp stil och bekvämlighet.

Han renoverade sitt hem med en stram budget, men resultatet var otroligt. Genom att ta bort några väggar avslöjade han de vackra, utsatta tegelstenarna och de höga taken med böljande valv som var specifika för 1930-talet. Med tanke på att ägaren är arkitekt, förväntade jag sig inte mindre av honom, men jag blev förvånad över att se kombinationen av material och möbler, och förstås det anmärkningsvärda resultatet.

MoreINSPIRATION
  • Små budgetrenovering avslöjar en taks parisiska charm
  • Få ut så mycket som möjligt av din bostadsrenoveringsbudget
  • En 130 kvadratmeter lägenhet med mycket kreativa lagringslösningar

Han föredrar ljusa färger, den enda mörka freden i möbler är den svarta hyllans vägg som skiljer badrummet från resten av huset. Självklart kan vi märka enkelheten och en mans noncomformism genom att placera på samma ställe rätter och böcker och kombinera trämöbler med rostfria vitvaror, tegelstenar och betong. Återigen har det visat sig att med alla typer av byggmaterial kan vi få ett bra resultat om de kombineras smakfullt.