Kaniner och kycklingar och ägg, åh min! (20 sätt att förbereda ditt påskbord)

Kaniner och kycklingar och ägg, åh min! (20 sätt att förbereda ditt påskbord)
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett om du är värd för familjens påskmåltid i år, eller om du bara vill spruce upp saker till våren, är det alltid roligt att dekorera ett nytt och festligt påskbord. Det finns så många alternativ - klassiska vårens färgscheman, klassiska påsksäsongsprodukter och klassiska säsongsdjur, för att nämna några. Du kan blanda upp saker, göra klassisk inredning till moderna eller lediga eller formella eller vad du behöver.

Oavsett din matlagning drömmar på påsktid, kolla in dessa fantastiska påskbordsmodellsexempel för inspiration.

Vardaglig middag.

Använd oväntade objekt för centerpiece. Förmodligen skulle de flesta av oss inte förvänta oss att vi kunde se huvudet på en chokladkanin som skakade ut på oss under middagen, men ett ikoniskt påskobjekt som en chokladkanin är det som gör den här påsken så kul. Det och de ljusa, glada blues och greenerna. {Image by Centsationalgirl}.

Färska, vårfärger.

Medan hela ditt bord inte behöver dekoreras i pasteller ... det gör inte ont heller! Aquas och gröna gör en bra palett för att äta (forskning visar grön för att vara en av de mest matkompatibla färgerna för matsalar). Och att lägga på påskliljgul i mixen lyser verkligen upp hela rummet. Gå med vita accenter när du använder mer än en färg på bordet för ett fräschare, enklare utseende. {Found on pizzazzerie}.

Använd Real-Natural Pieces.

Om du är en som tenderar att förhindra silkeblommorna och plastägget på påsken, kommer ditt bord att se lika vackert ut med den riktiga saken. Vissa vita keramiska skålar fulla av en mängd färska ägg och några färska vårblommor är ett enkelt men ändå perfekt säsongsbetonat bordsmycke. Lägg en enda blomma på varje ställe för en härlig prydnad.

Kanin-Eared Påskägg.

Det här visar inte hela bordet, jag vet, men jag kunde inte gå över med att dela den här idén med dig. Om det klassiska hårdkokta ägget kommer att framträda på ditt påskbord, varför skaka inte upp saker och dölja ägget som en enastående servett-eared bunny? Detta är ett roligt (och praktiskt!) Sätt att lägga till någon vertikal färg till din bordsinställning.

Uteservering.

Låt moder naturen göra dekorationen. När det är möjligt utnyttja naturens skönhet när du äter utomhus. Kan du föreställa dig något mer passande (eller dekorativt) inställning för din påskmiddag än under denna himmelska lavendel lila buske?

Tänk på komfort i sittplatser.

Trots att de är väldigt bekväma kan du inte så mycket dra upp dina solstolar till utomhuspåsken. Se till att du överväger din middagsgästs komfort i sittplatser. Om dina utomhusstolar är unpadded, är det en bra idé att använda stolar eller ha åtminstone massor av kuddar på plats. Det gör maten så mycket roligare!

(Faux) Grass Placemats.

Sätt ditt bord för att efterlikna en picknick på gräset ... komplett med gräsbevuxna placemats ur gräsmatta, blommor strönade ledsamt om, och kaniner kommer att gå med på roligt. Jag kan bara föreställa mig en perfekt påskbrunch i en inställning som den här.

Dekorera med färgglada livsmedel.

Utomhusmatsal kan vara svårare än inomhus på grund av möjligheten till mindre matsal. Utanför är du längre bort från köket eller matberedningen, så mycket av måltiden kan behöva sitta på bordet som möjligt. När det är lite stramt, använd färgglad mat (färska frukter och grönsaker är idealiska för detta), som visas som en stor aktör i dina bordsdekorationer.

Låt det blomma.

MoreINSPIRATION
  • Special påskäggsplatta
  • 20 sätt att dekorera påskägg utan färg
  • Kreativa uteserveringar för din påskbrunch

Att använda grenar i en vattentät är inte helt ny, men det är en speciellt charmig idé att använda nyblockade grenar på vårfest. Att hålla resten av bordsdekorationerna enkla (och vita) kommer att hjälpa grönskappen. {Found on dearlillieblog}.

Formellt matsal.

Håll Centerpiece Simple and Chic. En uppsättning av tre långa påsklilja vaser ner ett långt rektangulärt bord lägga till tillräckligt visuell höjd i bordet utan att göra sakerna för tunga. Tvärtom - hela känslan känns ljus och luftig och, liksom våren! {Found on site}.

Lägg till färg med tonat glas.

För en mer sofistikerad, vuxen tabellform, överväga att välja traditionella dekorationsidéer (t ex hängande ägg från grenar) men använd mer luxuösa material för att göra det. Massor av glas ger glans och elegans.

Använd en pastell + vit.

Välj en pastell, någon pastell, och använd den färgen i några utvalda bitar. Färska blommor i en djärvare version av den färgen kommer att förbättra ditt tema. Använd sedan vita och glasobjekt överallt för en frisk och vacker miljö.

Gå gyllene

Ingenting säger "elegans" som några få streck av guld blandat i en matsal miljö. Bara ett par förgyllda detaljer kommer att gå långt - några gulddetaljer på koppar och gyllene ägg vid varje inställning, till exempel, är tillräckligt för att punktera detta sofistikerade utrymme. (Dessutom brukar användningen av härlig färgad stemware aldrig göra ont!) {Hittade på thejoyofdecorating}.

Begå till ditt tema

Ett sätt att närma sig att dekorera ett bord när som helst, inklusive påsk, är att välja ditt tema och schema, och åtar sig fullt ut.Denna vita och blå påskbord är en härlig över-the-top ta på en klassisk palett och bitar, inklusive lite av allt!Roligt familje- och barnvänligt mat

Gå All Out - Trädgård Tema.

Påsk kommer men en gång om året, eller hur? Så varför inte vända varje matmöjlighet till en festlig fest! Morötter är de stora aktörerna i denna tabellform, med godis morotpåse på toppen av blommplattor, apelsin och grönvita randiga stearinljus, kikar ut ur mittpunkten ... alla försöker undvika den lekfulla invasionen av vita påskkaniner. En härlig middagsupplevelse!

Slå upp.

Att lägga till atmosfären av någon måltid, oavsett om det är anpassat för barn eller inte, är utsmyckning av hela matsalen. Att lägga en krans över bordet bidrar till att skapa en känsla av ro och fest - och om det inte räcker, lägg till en mini krans på en del av mittstycket på bordet själv!

Färg, färg och mer färg.

Fira det faktum att det är vår på din påskplatta. Välj ljusa, djärva, levande färger - ju mer merriäriga - och skapa en iögonfallande tabellinställning denna säsong.

Dekorera varje inställning.

Välj en sak som du kan lägga till varje inställning på påskbordet - i det här fallet, ett modernt inrett ägg. Detta kommer att bidra till att varje gäst känner sig speciell eftersom de njuter av den vackra miljön och god mat och företag.

Använd mat som dekoration.

Låt oss möta det - barn älskar mat, speciellt godis, så få saker skulle göra dem så glada att de skulle sitta ner för att äta på påsktid än ett mittpunkt som innehåller några av deras favorit saker. Denna lilla gren som innehåller marshmallow peeps kan vara bara motivatorn för att hålla dem att äta hela måltiden!