Burlap som Holiday Décor Staple

Burlap som Holiday Décor Staple
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Få texturer utstrålar känslan av Fall mer än burlap. Förutom kanske det är mer akademisk kusin tweed. Kanske på grund av den grova konsistensen känner vi omedelbart säsongsskiftet, kornen lagras för den kommande vintern, den inneboende känslan av mysighet och jordlighet i kombination ... oavsett om vi någonsin har trätt fot på en gård. föreningar (ibland undermedvetna) vi har med burlap, har den en gång ödmjuka mjölkväven stigit sig för att bli en sofistikerad inredningstrimma vid denna tid på året.

Rama in det.

Den bekymrade vita bokstaven på toppen och ramen runt den här hällen håller den fräsch och söt, snarare än tung och barnskallig. Plus, i en detaljerad ram som den här, blir den grova burlapen avsiktlig och anmärkningsvärd.

Använd den som servetthållare.

Särskilt under hösten, när familjer och vänner samlas och där soppor och bröd och candlelight utstrålar värme, lägger burlap till den mysiga atmosfären. Garn i färska färger och några kvistar lägger till en rolig twist.

Vad sägs om en bordrunner?

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Burlap Fall Decorations
  • Komma in i säsongens anda - 15 Fall Front Door Décor Ideas
  • 6 Burlap Crafts För Ett Charmigt Och Chic Hem

Oavsett om det är en fin uppsättning fest eller en avslappnad frukost, faller det på en vit bordsduk och på något sätt har samma mening i båda scenarierna. Runnerens kant bundet i naturlig garn i slutet av bordet är en festlig touch.

Dörrkrans.

För en unik twist - bokstavligen! - på stodgy burlap, överväga att skapa en dörrkrans. Användningen av några ljusa utsmyckningar i höstfärger kompletterar det naturliga tyget och lägger till färgen på burlaptexturen.

Baner.

Gör en enkel anpassad japansk banner. Utsmyckningarna på den här är få - en första och en del hörnblad stenciler - vilket gör att häftklamret sticker ut ännu mer. Detta visar texturen vackert och lägger intresse för ett öppet skåp eller hutch.

Fall banner.

Ett bultband som hänger inomhus eller ute är perfekt för årstidens förändring. Själva burlapet är dekorativt, men stenciled i ett fallmotiv eller färg lägger till ett charmigt element. Som du kan se är rustik jakten mycket mångsidig och festlig. Du och dina gäster kommer säkert att njuta av det som en viktig del av din höstdekoration i år.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.