Camilla ljuskrona ser vacker ut

Camilla ljuskrona ser vacker ut
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Camilla 6 -Arm ljuskronan är värt att titta på som strukturen så vacker med sina fasetterade kristallblad som glittrar i slutet av angränsande grenar. Den underbara ljuskronan har en diameter på 28 inches och 29 inches höjd med en 6-tums kedja. Strukturen ges en gammal finish i ett gjutjärn med glaskristaller. Den ljuskrona är också toppad med elfenben stearinljus.

Vanligtvis gillar jag inte ljuskronor eftersom de flesta ser väldigt snygga ut och alltför sofistikerade. De har alltid ett överdriven utseende. Men för den här måste jag säga att det överraskade mig. Det ser så oorganiserat och rörigt ut, men det är faktiskt mycket väl genomtänkt. Det är en kombination av järn och glas och designen liknar trädgrenar med små glasblad. Lamporna verkar också integrera naturligt i designen.

Det skulle göra ett bra tillägg t ett vardagsrum, oavsett om det är modernt eller mer traditionellt. När den placeras i rätt miljö ser den underbar ut. När jag först såg ljuskronan trodde jag verkligen att den var gjord av trä på grund av den naturliga färgen. Men järn är ok, med tanke på designen och det faktum att det är en ljuskrona, så det måste tillverkas av ett mer hållbart och fjädrande material. Det är en mycket vacker del med en vintage touch. Finns för 399 $.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: