Keramiska hundformade högtalare

Keramiska hundformade högtalare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hund älskare, förbereda sig för att se något unikt och mycket exklusivt. Det är den nya skapelsen designad av Matteo Cibic och det heter Hi-Fido. Det är en ovanlig ljudhögtalare gjord av keramik och formad som en hund. Kombinationen är ovanlig men framgångsrik. Keramiken diffunderar högkvalitativt ljud med basreflexsystem och hundens form, ja det är bara roligt.

Djurälskare brukar ofta gå lite galen och köpa mer än det djur de gillar. Så en hund älskare brukar ha mer än en hund; han kommer också ha andra hundinspirerade element. Kattälskare ... Jag vill inte ens börja prata om det. Hur som helst, jag finner den här nya designen mycket attraktiv och rolig och inte bara för hundägarna.

Tyvärr är dessa högtalare endast tillgängliga i extremt begränsade kvantiteter: totalt50 artiklar och endast 10 av dem finns i USA. De har släppts i april i år. Jag har ingen information om priset för dessa högtalare, men med tanke på deras mycket begränsade antal kommer det troligen att vara i invers förhållande till den här. Detta är en stor minus för denna design. Jag förstår inte den här typen av människor. Om de har en bra idé som den här och resultatet är så roligt och vackert ser jag inte varför de vägrar att göra fler människor glada. Hur som helst, du är välkommen.