Keramik, gres och porslinskivor

Keramik, gres och porslinskivor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Goccia är en innovativ väggplanssamling som var resultatet av samarbetet mellan Kravitz Design Inc. och Lea Ceramiche. Det erbjuder en modern tolkning av den traditionella designen. Goccia-samlingen innehåller ytbehandlingar i keramik, gres och porslin. Den har en mängd olika kakelplattor som kan användas för att skapa tredimensionella dekorer och former.

Kakelmodulerna har både konkava och konvexa former och de kan användas för att skapa en visuellt utmanande tredimensionell väggdesign. Modulerna är endast tillgängliga i svart eller vitt. Enkelheten i färgen och de neutrala nyanserna gör att formen blir centrum för uppmärksamhet. Eftersom målet var att skapa en tredimensionell design där texturen och formen är de viktigaste elementen, skulle färgen bara ha varit för mycket.

MoreINSPIRATION
  • Inredning i keramik, gräs och porslin
  • Modern väggplatta för kök och badrum av Fap Ceramiche
  • Tunn porslinsplatta av Refin

Goccia-samlingen finns i Lea Ceramiche-katalogen. Det föreslår en ny och nyskapande användning av det keramiska materialet. På detta sätt kommer badrummet och köket att förvandlas och kommer att få ett helt nytt utseende. Det är ett intressant tillvägagångssätt och det kommer att kasta nytt ljus på användningen av keramik och på konceptet med kakel. Välj mellan olika mönster och former och skapa ditt hem. Du kan helt ändra utseendet på ditt badrum, kök och inte bara. Goccia-samlingen är nyskapande men också mångsidig.