Keramiska plattor som ser ut som bakgrundsbilder från Novoceram

Keramiska plattor som ser ut som bakgrundsbilder från Novoceram
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bakgrund har kommit tillbaka på mode på ett stort sätt de senaste åren, eftersom människor försöker lägga till mer personlighet och karaktär i sina levande utrymmen. Mängden färger, mönster och texturer som finns tillgängliga från dagens omfattande varianter av bakgrundsbilder är oöverträffade.

Men många favoriserar fortfarande keramiska plattor på grund av de otaliga fördelarna att få från detta mångsidiga material. Slitstarkt, robust, lätt att rengöra och bra för användning i områden där fukt är närvarande, kan keramiska plattor lösa många problem.

Fransk keramisk plattfabrikant Novoceram har producerat en rad kakel som kombinerar fördelarna med dessa två typer av väggbeklädnader. Konstsamlingen av keramiska plattor har tre olika mönster som ger skönhetens skönhet och inveckling tillsammans med funktionaliteten och motståndet hos keramiska plattor.

Florilège har ljusa, eleganta färger som avbildar ett träd med stor blommig detalj och en ny taktil konsistens som påminner om silkeslen mjukhet i tyget. Inspirerad av charmen av motiven i 18-talets handmålade kinesiska tapeter finns plattorna i fyra olika designvariationer (mark, påfågel, bur och himmel) som kan användas i olika kombinationer för att ändra slutresultatet och ge komplett komposition frihet.

Très Jouy-sortimentet är inspirerat av den långa traditionen att använda Toile de Jouy som tapeter. Novoceram har återuppfint det genom att skapa en keramisk panel som kan användas för att täcka en hel vägg eller helt enkelt för att pryda den med en ovanlig bild.

Så vad tycker du? Bäst av båda världar säger jag!