Charmig och elegant lägenhet i en 1800-talsbyggnad

Charmig och elegant lägenhet i en 1800-talsbyggnad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Attic lägenheter är väldigt olika från resten av lägenheten i samma byggnad. De drar nytta av fantastiska vyer även när omgivningen inte är så stor och de är vanligtvis lugna och lugna miljöer, långt från bullret på gatorna. Men det finns också andra element som särskiljer vindsvåning från resten av utrymmena och vanligtvis en av dessa saker är storlek. De flesta vinden lägenheter tenderar att vara mindre. Men det är inte fallet för denna vackra lägenhet från Göteborg.

Beläget i en byggnad som går tillbaka till 1900-talet, mäter denna vindsvåning totalt 52 kvadratmeter. Den har en öppen planlösning och hindras inte av korridorerna. Detta gör det möjligt att ha en mycket ljus, luftig och rymlig känsla. Förutom den interna strukturen och layouten har denna lägenhet också massor av andra detaljer som gör det möjligt att vara så ljus och charmig. Färgpaletten är en mycket viktig detalj i den meningen.

MoreINSPIRATION
  • En charmig vindsvåning i Sverige
  • Enkelhet och mångfald i en elegant liten vindsvåning lägenhet
  • Färgglada vindsvåning i Barcelona

Väggarna är vita i hela lägenheten, det enda undantaget är det mindre som har mjuka blå kaklade väggar, fortfarande ljusa och ljusa. Trägolv har också en ljus yta och det gör rummen öppna och luftiga. Den öppna planlösningen innehåller vardagsrum, matsal och kök. Dessa utrymmen delar en övergripande enkel och modern inredning, dominerad av vita och subtila svarta accenter.

Det finns också väldigt få färgglada accenter i hela rummen, främst i form av dekorationer och tillbehör, men också i form av en tapetdryck av en skiljevägg. Sammantaget är balansen i färger väldigt vacker och utformningen av denna fantastiska vindsvåning är baserad på funktionalitet och stil. För att göra saker ännu bättre, ger windows en vacker utsikt över hustaket i staden. {Hittat på Alvhem}.