Söt baby shower teman som kommer att sparka din fantasi

Söt baby shower teman som kommer att sparka din fantasi
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns gott om härliga ord som du kan använda för att beskriva a lyckad baby shower, ord som "söt", "söt", "söt", "rolig" och många andra. Men hur inspirerar du människor att använda dessa ord när man beskriver en fest du planerat? Det första steget är plockar ett trevligt tema och det finns många bra att välja mellan.

Ibland kan platsen vara ditt tema. Till exempel, om du planerar en beachside baby shower, du kan platsen som huvudkälla till inspiration för allting. Färgerna kan vara mjuka pasteller som sandens färg, himmelsfärg, ljuspinkar och koraller och så vidare. Du kan också använda snäckskal, sjöstjärnor och andra liknande symboler. {Found on hwtm}.

Temat kan också vara något abstrakt som ljusa färger kombinerat med mer specifika saker som ballonger. I ett fall som detta kommer festen vara väldigt färgstark och rolig. Försök att hålla saker enkelt. De ljusa färgerna är tillräckligt för att skapa en livlig atmosfär. Det finns inget behov av onödiga detaljer för att få händelsen att se ut och känna sig festlig. {Found on thesweetestoccasion}.

Tala om vilken, en färg kan vara en riktigt bra tema för en baby shower. Om du letar efter baby shower tema för tjejer, ta en titt på den här. Det är en glänsande fest där rosa och guld och de två huvudfärgerna. Det är verkligen elegant och vackert. {Hittat på poshpetalsandpearls}.

Den baby shower som presenterades på Bumpsmitten fokuserade på tre färger som parade riktigt bra med varandra. Grön, vit och brun valdes för tillfället. En vit kaka med en överraskning av gröna nyanser inuti var en underbar detalj precis som gröna och bruna makroner.

Vem älskar inte valpar och söta djur? Ingen, eller hur? Så varför inte använda dem som ditt tema för baby shower? Du kan ha valpformade kakor, chokladrätter dekorerad med gröna löv och söta lilla grodor och en rolig snigel som din tredje inspirationskälla. Alla tre tecken kan visas på en krans eller en blöjkaka som den som vi hittade på Catchmyparty.

Här är en fest för vilken temat var svarta och vita zebraband. Den har många underbara saker som randiga muffins, svartvita ballonger och strån och alla slags baby shower centerpieces som följer samma tema. {found on hartology}.

Ett annat alternativ är att vara lite mer specifikt. Till exempel, om du söker efter baby shower teman för pojkar, baseball kan vara ett bra alternativ. Det finns många roliga saker du kan göra, till exempel baseballbatformade kakor och spelbiljettinbjudningar. Du kan också göra en krans dekorerad med baseball enhetliga föremål för barnet. {Found on couturecakery}.

En annan rolig idé kan vara en Little Buckaroo-tema baby shower. För den här kan du använda teman banderoller, du kan göra cowboy kakor, dekorera med cowboyhattar eller ge dem som fest hattar för gästerna och komma med många andra tema små detaljer. {Found on andeverythingsweet}.

Om du vill vara ännu mer specifik så kanske temat för din baby shower kan vara en söt bok för barn som har eller vet om. Ett bra exempel är detta Chicka Chicka Boom Boom fest inspirerad av en bokstav i alfabetet. Det har många söta saker som stänkkakor, alfabetbrevdekorationer för dessertbordet, tavlan menyer och djungel-temat dekorationer. {Found on agoodaffair}.

Älskar du tåg? Kanske ditt barn kommer också. Om inte, åtminstone får du en bra tema för duschen. Du kan ha tågspår installerade på ett stort efterrättstabell och använd leksaken för att transportera godsaker till dina gäster. Det finns inget behov av att gå överbord med detta och inte allt måste vara tågtema. {Found on sheekshindigs}.

Ha en tjej? Då måste du hitta ett lämpligt tema för baby shower. Vad sägs om en tutu-themed fest? Det är definitivt sött och flickaktigt och du kan ha mycket kul att improvisera alla dekorationer, inbjudningar och allt annat. {Found on podandpea}.

MoreINSPIRATION
  • 12 dekorationer för en dapper baby boy shower
  • Guide till värd den sötaste baby shower på blocket
  • DIY Decor för ett fall baby shower

Om du vill att din baby shower ska rocka, kanske du tycker om det tema som finns på Jatyourservice. Det har massor av bra grejer som de monogramformade gitarrformade muffins topparna, alla svarta, blå och vita dekorationer och de söta lilla skor som definitivt rockar. Jag antar att det inte är alla läskiga fladdermöss och vampyrer som vissa människor tror.

Men om du föredrar något lite mer vanligt, så finns det alltid populära teman du kan välja mellan. En liten prinsessa-teman baby shower kan vara bedårande och det finns många söta saker som du kan lägga till i listan över baby shower dekorationer. Allt kan anpassas, inklusive inbjudningar, banderoller, efterrätter, glasögon, tallrikar, festfavörer, etc. {hittas på anmärkningsvärda bostäder}.

En strategi kan vara att välja temaet för baby shower baserat på saker du gillar. Om du till exempel gillar DIY-projekt och tycker om att göra saker själv, kan ett sy-temparty vara en attraktiv idé.Naturligtvis kan du hitta något mer lämpligt för dig om det inte är något som definierar dig. {Found on celebationsathomeblog}.

De skogs kanin tema presenteras på Hwtm ser så söt och bedårande är det omöjligt att inte älska det. Det har många underbara element som konfetti papper placemats, saftiga mittstycken, en tårta med en kanin topper, papper fläkt dekorationer och trägafflar dekorerad med papper blommor.

Gummi duckies är söta och roliga och något alla barn har när de är små. Så varför inte hitta ett sätt att integrera dem i hela baby shower tema? Kanske kan du få några små duckies float i slagskålen. {Found on tidymom}.

Om du har problem med att hitta ett tema, ta en liten stund för att fråga dig själv "vad älskar barnen?". Tja, de verkar tycka om att njuta av mjölk mycket eftersom det är ganska mycket allt de äter först. Du kan göra det till ett sött och roligt tema för duschen. Du kan servera mjölk och kakor till dina gäster och dekorera borden med alla sorters små saker. {Found on thecakeblog}.

En av de mest geniala och vackra idéerna vi hittade innehöll planering a dusch-tema baby shower. Hela evenemanget togs litterärt och festen innehöll konstgjorda moln, regn, paraplyer och många söta saker relaterade till konceptet. En regnig dag, som det visar sig, kan vara mycket glad. {Found on fiskars}.

På samma sätt är det också en shower-themed fest. Den har ett paraply på verandan, skräddarsydda etiketter för vattenflaskorna, regnfall, moln och temaninbjudningar. Visst kan du hitta alla andra söta saker att lägga till i en sådan baby shower. {Found on sy-inlove}.

Du vet hur folk säger att de har en bulle i ugnen när de vill låta andra veta att de förväntar sig en bebis? Tja, det uttrycket kan vara inspirationen till ett riktigt trevligt baby shower tema. Ge festen lite retro charm och ordna ett bord fullt av sötsaker och läckra desserter. {Found on graygreydesigns}.

Du kan också basera temat för din baby shower på en hel del andra symboler, fraser och termer som har speciell betydelse för dig. Till exempel, om du brukade ringa barnet din "lilla jordnöts" då har du det: ett perfekt tema. Se bara till att ingen av dina gäster är allergiska mot jordnötter. {Found on pizzazzerie}.

På samma sätt, om din baby är ditt solsken, kan du få en riktigt ljus och glad dusch baserat på denna idé. Gul bör vara huvudfärgen. Du kan använda solrosor som dekorationer och alla andra suggestiva detaljer. {Found on karaspartyideas}.

Temat för denna baby shower var "Älskar dig till månen och tillbaka" vilket kan tyckas lite långt och ovanligt men är faktiskt något vi alla tror. Färgpaletten var vit och blå och allt anpassades för att passa temat, inklusive inbjudningar, efterrätter, banderoller, kakan och till och med de namnen som valts för matvarorna, såsom "shooting star" -kakor, mini "moon pajamas" "Kosmiska" muffins, etc. {finns på pnpflowersinc}.

Vad säger du till en bebis när den är född? Väl, "Välkommen till världen" verkar vara en lämplig fras att använda för tillfället. Låt allt göra detsamma genom att designa en världsomspännande babydusch. Använd dekorationer som världskartor, glober, resväskor och erbjuda mat och snacks inspirerade av olika regioner i världen. {Found on chickabug}.