Charmigt Queen Anne Mid-Modern House i Seattle

Charmigt Queen Anne Mid-Modern House i Seattle
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns så många arkitekter i världen som gjorde anmärkningsvärda saker som de blev mycket kända för. En av dem heter Paul Hayden Kirk, en av Seattles uppskattade arkitekter. Han utformade alla slags byggnader som: Intiman Theatre-byggnad och utställningshall på Seattle Center; Balmer, Haggett, Meany och McMahon hallar vid University of Washington; och UW: s Odegaard Undergraduate Library.

Ett annat viktigt projekt var designen av huset vid 2711 Först på Seattle Queen Anne Hill. Det är ett hus som renoverades av Coop15 Architecture, eftersom ägarna ville ha en större slang med mer utrymme för familjeaktiviteter.

MoreINSPIRATION
  • Hus ligger på toppen av Queen Anne Hill i Seattle, Washington
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Queen Anne Mid-Modern Residence av Coop15

Skönheten och de egenskaper som kännetecknar detta hus är de shingled väggarna för utsidan av huset och cederklädda väggar och tak som används inuti. Några av dessa funktioner ändrades men den ursprungliga designen hölls. Den lägre nivån var förstorad expanderad och ett annat sovrum har dykt upp. Här kan du också se mediarummet och hemmakontoret. Köpa 15 Arkitektur försökte få mer ljus och utrymme här så att mer glas tillsattes och några av cedermurarna ersattes med gipsplank. Naturträ och den klassiska kombinationen av vit och svart visas överallt i huset.

Den stora, moderna eldstaden, de moderna möblerna och de fantastiska vyerna som kan ses vid varje fönster representerar några underbara delar av denna charmiga plats. Du kan ta exempel som det moderna, minimalistiska köket med en trevlig matplats där du kan äta och beundra de naturliga skönheterna på fönstret eller en härlig sittgrupp som erbjuder en bekväm plats med några andra fantastiska vyer. {Bilder av Will Austin och hittade på archdaily}