Charmigt residens i Barcelona med en brittisk smak

Charmigt residens i Barcelona med en brittisk smak
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta vackra hus ligger i ett privilegierat område i Barcelona. Det är en mycket charmig byggnad med vacker arkitektur och massor av intressanta detaljer. Huset har ett renoverat interiör med moderna element. Fortfarande kan vissa av de ursprungliga funktionerna fortfarande ses. Utsidan av huset påminner om den brittiska arkitektoniska stilen, läget säger något annat. Bostaden har balustrådar, kolonner och välvda dörrar tillsammans med flera andra mycket vackra arkitektoniska detaljer.

I fastigheten ingår också en inbjudande gård som också fungerar som en trädgård. Denna unika bostad är omgiven för det mesta av moderna skapelser och det gör det bara mer speciellt. Det verkar ha en viss stil, men i själva verket är det ett kontrastande hemvist. Utsidan är klassisk men inredningen är modern. Alla förändringar som gjorts till huset genomfördes av arkitekt Joan Sandoval Amat. Hans främsta mål var att skapa ett rymligt, luftigt och ljust hem.

MoreINSPIRATION
  • Century-gammal Barcelona Residence med massor av personlighet
  • Stilfullt Barcelona familjebostad
  • Färgglada vindsvåning i Barcelona

Bostaden är en tre våningar byggnad som också har ett vindsvåning. Detta område kan nås via en järn trappa. Den första nivån av huset inkluderar vardagsrummet, ett badrum och köket tillsammans med en hall separerad av stora skjutdörrar. De två våningarna har de privata områdena inklusive sovrummen och deras badrum. Dessa områden har uppdelats i utrymmen för föräldrar och barn. På vinden är det ett underbart spelutrymme och det ger också tillgång till en liten terrass och erbjuder fantastisk utsikt över staden Barcelona. {Found on micasarevista}.