Stealing Inspiration From Wedding Decor för att förgöra ditt hem

Stealing Inspiration From Wedding Decor för att förgöra ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att hitta det perfekta bröllopet är en lång och svår process. Det tar mycket tid att räkna ut vad de idealiska mittpunkterna och bordsdécor skulle se ut eller hur man ska dekorera väggarna och allt annat. Stor uppmärksamhet erbjuds detaljer. Med tanke på alla dessa fakta, låter inspiration från välplanerade bröllopsdesigner som en bra och billig idé. Låt oss se hur allt det skulle fungera.

Vårt bröllop är vanligtvis full av färg och du kan också bjuda in alla de färska och levande färgerna i ditt hem. Bordscentralerna som presenteras på We-are-Scout är precis vad vi letar efter i en sådan design. Sätt ihop en blandning av färska blommor med olika färger, former och storlekar. Lägg dem i enkla koppar som också har olika färger och mönster. Du kan också lägga till friskhet i ditt hem genom att dekorera dina ljusarmaturer med blommor, moss och växter.

Sedan vi nämnde detta, låt oss se hur du kan göra en hängande blomkrona. En sådan funktion kan vara kontaktpunkten för ditt vardagsrum och designen som presenteras på We-are-scout kan anpassas för att passa alla årstider. Du kan antingen välja att dekorera din befintliga lampa eller att göra något speciellt bara för tillfället. Du behöver en hoola hoop, lite grön färg, en trådhängning, fiskelinje, grönt tejp, blomsterhandladare, färsk jasminvin och massor av färska blommor.

En ljuskrona kan också tillverkas med broderier, band och färska eller fake blommor. Du kan ta reda på hur du gör det genom att följa anvisningarna på Honestlywtf. Du behöver också spetsar, en plastring, blommiga sheers, en hink, en limpistol och en sax. Projektet är ganska enkelt och även om det var tänkt för ett bröllop, kan det också anpassas för ett mer avslappet tillfälle.

Vissa bröllopsdekor omfamnar enkelhet och tar den till en ny nivå. Ett bra exempel är den typ av bordsdécor som har enkla glasflaskor förvandlade till vaser. Men eftersom du vill att de ska sticka ut, är de ofta spraymålat guld för bröllop. Använd denna idé för att göra utsökta vaser för ditt hem. Du kan visa dem på matbordet som centerpieces eller någon annanstans du tror att de kan se bra ut. {found on seefoodplay}.

Blomsterdycken som används vid bröllop ser alltid perfekt ut och de ser ut som om de kommer att vara för evigt. Du kan ha den typen av skönhet i ditt hem varje dag genom att göra liknande dekorationer. Kolla Camillestyles för inspiration. Det visar dig hur man använder färska blommor och succulenter tillsammans med lerkrukor för att få önskat utseende.

Centerpieces som används vid rustika eller bohemiska bröllop är ganska lätta att återskapa hemma. Till exempel, gör en enkel träkorg eller bricka för att visa färska blommor i. Du kan enkelt göra med några färgrörspinnar och några häftklammer och sedan använda den som ett snyggt mittenstycke. Inuti kan du sätta glasburkar fyllda med säsongsbetonade blommor. Du kan hitta en detaljerad handledning för detta projekt på Build-basic.

Du kan faktiskt använda en enkel träplanteringslåda på ett liknande sätt. Du kan antingen köpa det eller göra det själv. Du skulle behöva några skrot bitar av trä, naglar och en hammare eller du kan ut det tillsammans med lim. Det vore bäst att den här träbehållaren har ett plastfoder eftersom du måste lägga vatten i det för att hålla och blommor fräscha. {hittade på apracticalwedding}.

Du behöver inte sällsynta eller dyra blommor för att göra en vacker bordsmycke, inte ens för ett bröllop. Livsmedelsbutiker blommor kommer att göra bara bra om du ordnar dem vackert. Du kan hitta två alternativ på Liagriffith. En innehåller en träplanterboks precis som den som beskrivs ovan och den andra använder en tappbehållare som en vas. Båda arrangemangen skapades med hjälp av kycklingtråd för att göra ett galler för blommorna.

Målardukar har nyligen blivit mycket populära som bröllopsdekorationer. De är väldigt lätta att göra så det finns verkligen ingen anledning till varför du inte borde använda dem hemma. I grund och botten tar du bara en glasflaska eller vas och du doppar den på färg. Sedan lägger du det upp och ner på ett papper och låt det torka. Du kan använda flera olika färger för att skapa snygga kombinationer som presenteras på Weddingbells.

Genom att titta på bröllopscentraler kan du hitta massor av bra idéer som du kan ansöka när du gör egna hemdekorationer. Det finns till exempel många sätt att dekorera enkla glasflaskor och burkar. En idé presenteras på Alyssandcarla. Krukorna som presenterades här var dekorerade med sequin trim. Allt du behöver göra för att få denna design rätt är varmt lim sequin trim till burken. Du kan kombinera två eller flera färger om du vill, men det skulle vara lite för mycket.

MoreINSPIRATION
  • Sök inspiration i naturen för ditt bröllopscentrum - 40 kreativa idéer
  • Tomma glasflaskor fyller i som underbara bröllopscentraler
  • DIY Bröllopsmottagning Centerpiece Idéer

En av de första sakerna du märker vid ett bröllopsmidstycke är vasen eller behållaren där blommorna visas. Någon måste definitivt lägga mycket tid och uppmärksamhet vid val av rätt vas. Du kan låna inspiration härifrån för ditt eget matbord. I stället för att helt enkelt sätta blommor i en burk eller en flaska kan du prova något annorlunda som en piedestalvase. Kolla in Swoonedmagazine för inspiration.

Många bröllopsdekor försöker idag vara avslappnade och låna skönhet från vardagliga föremål. Repurposing saker är också väldigt populär just nu.Detta ger dig massor av bra designidéer som du enkelt kan anpassa för ditt eget hem, eftersom de inte kommer att se överdådiga eller ur sitt ställe. Ta reda på hur du kan dekorera tomma burkar med garn för att göra eleganta blomstervaser. Projektet presenteras på Rockmywedding.

Tenn burkar kan se förvånansvärt snyggt om du vet hur man dekorerar dem så det är så överraskande att hitta dem som ingår i bröllopsdekor. Du kan också göra tenndukar för ditt hem med hjälp av liknande designtekniker. Till exempel kan du dekorera dem med gamla boksidor och rep. Tanken kommer från Valleyandcolifestyle.

Ett annat exempel på enkelhet som används vid samtida bröllop kommer i form av mason kruka vaser mittverk dekorerad med en enkel bit av färgat tyg wrapped runt dem. Designen kan också återskapas med hjälp av tejp, burlap, band och många andra alternativ. Välj färger som matchar de blommor du planerar att visa. Du kan också mixa och matcha alla sorters färger för att få det önskade utseendet som matchar din inredning.

Inspiration kan också komma från teman-bröllopsdekor. Ett intressant exempel erbjuds på Emmalinebride. Här kan du ta reda på hur vacker en galvaniserad kanna kan vara om du använder den i rätt inställning. Om du har en av dessa saker hemma, ta den ur pensionen och gör den till en unik vas.

Naturen är naturen vår bästa inspirationskälla när det gäller bordsmycken och nästan allting i allmänhet. Bröllopsmidstycket som presenteras på Belleandchic är lätt att göra en helt iögonfallande. Det ser vackert ut på ett bröllopsbord och det kan se lika vackert ut i ditt hem. Du kan göra något liknande genom att lägga björkcortex flera gånger och placera några färska blommor mellan vikarna. Tie allt tillsammans med repet.

Bröllopscentraler är ibland mer komplexa än bara en enkel vas fylld med blommor. I vissa fall är mittpunkten en samling objekt samlade för att bilda en sammanhängande helhet. Du kan återskapa det som ser hemma ut. Du kan sätta ihop en liten vas med blommor, några sprutmålade glasflaskor och en glitterad prydnad som alla placeras inuti ett bricka. {hittades på inspiredbythis}

En annan snygg samling av föremål som bildar ett elegant bordsmycke finns på Evermine. Här användes terrakottakrukor som ljusstake och dekorerades med band och mossa. Du kan enkelt göra något liknande. Alla dessa saker placerades på en bit av trä som verkar vara det element som binder allt tillsammans. Du bör hitta allt du behöver i din lokala butik och du kan även skapa de saknade länkarna själv.

Friska blommor kan användas på många andra sätt också. Att visa dem i vaser är definitivt lätt men det är inte ditt enda alternativ. Till exempel kan du göra en blommig krans. Sådana dekorationer används ofta för bröllopsbord men de kan också anpassas för andra tillfällen. För att göra kransen behöver du skarpa saxar, blomband och blommor. Du kan hitta några användbara tips om DIY.

Teströrsvaser är ganska populära just nu så de började också användas vid bröllop. Deras enkelhet och mångsidighet låter dem dock användas i en rad andra inställningar. Till exempel häng dem från trädgrenar om du dekorera din veranda eller visa dem på väggar inuti ditt hem. Du kan också använda dem som bordscentraler genom att placera dem inuti ett anpassat stöd. Kolla in Theknottybride för mer information.