Glad lägenhet för en ny början

Glad lägenhet för en ny början
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ro, ägare till denna plats, sade att hon flyttade här efter att hennes man gick bort. Hon behövde en förändring och den här platsen var perfekt eftersom den var nära hennes dotter och barnbarn och nära skolan. Denna lägenhet på 2.000 kvadratmeter är ganska stor men innan han flyttade in var det fortfarande Ro som skulle ge upp några av möblerna och personliga tillhörigheter.

När du går in i lägenheten finns en liten hall som leder till en stor mottagning / matsal med ett dubbelt höjdsloft. Ro bestämde sig för att placera en bekväm soffa nära fönstret och hennes flippersstol. Hennes dotter Alexis är en inredningsdesigner så hon hjälpte till att göra denna plats till liv. Ro hade redan gott om möbler men hon ville ha några nya färger och texturer och det var där Alexis blev en stor hjälp.

MoreINSPIRATION
  • Mysig hörnlägenhet med tre balkonger
  • Snygg och vacker lägenhet i Sverige
  • Hur man väljer rätt ljuskrona för din matsal

Ro bestämde sig för att bevara matbordet. Trots att det var gammalt och hade alla typer av repor på det, hade det stora känslomässiga värden för sina barn som kom ihåg att äta vid bordet tillsammans med sina föräldrar och skolvänner. Många element från denna lägenhet berättar om en speciell historia. Ovanför bordet finns en ballongformad ljuskrona med bronsfärgade löv som krullar runt sina armar som ger elegans till hela rummet.

Från receptionen / matsalen når du till salongen. Väggarna är målade en mycket ljusgrå och varje möbel är täckt av ett annat tyg. Gästrummet har pulverblå / grå tapeter och liten tryckt design och en förgylld trearmad ljuskrona som hänger från taket. Hela lägenheten är fylld med glada tryck och tyger och det är en väldigt vacker ny början för Ro. {Found on wealdentimes}