Intressanta räckhåll för trappor som står ut

Intressanta räckhåll för trappor som står ut
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi kan alla vara överens om att en trappa alltid kommer att bli en iögonfallande egenskap för ett hem, oavsett typ, material som används, färgerna och allt annat. Dess enkla närvaro är nog. Men vad händer om du vill ha något mer, något som kan göra trappan på ett ovanligt och personligt sätt? Ett alternativ är att det här fallet kan vara en räcke som imponerar på egen väg.

För en källartrappa kan en underbar idé vara en räcke som lyser upp. Faktum är att detta är ett underbart alternativ för alla mörka trappor. Du kommer gärna att få reda på att du själv kan bygga en sådan räcke. Du kan använda handledningen som tillhandahålls av ikeahackers. Materialen som behövs inkluderar plexiglasrör, en lång LED-remsa, en borr, en såg och Kvartal takmontering.

Vill du ta med en bit av naturen till ditt hem. Vad sägs om en trappstång av trädgrenar? Det är något du kan göra själv. Den svåraste delen av projektet skulle hitta rätt grenar. De skulle behöva vara tillräckligt långa och ha rätt form. Curvy skulle se riktigt bra ut. Du kan bara fästa då med några väggmonterade krokar. {hittas på stilfiler}

MoreINSPIRATION
  • LED-trappstångsräcke
  • Moderna Handrail Designs som gör trappan stå ut
  • Miljövänliga heminredningsåtgärder som inte sticker ut

Om du vill kan du måla grenarna, även om deras naturliga färg och yta ofta kan vara mycket charmiga och vackra. Om trappan är kort och går rakt upp, kan du välja att använda en enda, tjock och rak gren eller en liten trädstam. Denna speciella räcken är gjord av en ekslogg men du kan prova björk och andra typer.

Om du vill lägga till en industriell touch till din trappa är rep eller trädgrenar inte exakt bra alternativ för en räcke. En kabel-trappsteg skulle vara ett mycket bättre alternativ. Ett alternativ kan vara Rebar. Du kan få den pulverlackerad för en bättre utseende. Du kan få reda på den här idén på hometalk.

Det finns också möjlighet att tillverka en räcke av galvaniserade rör om du vill lägga till en industriell detalj till trappan. Du kan hitta en enkel handledning för ett sådant DIY-projekt om fixering. Du kommer behöva rör, väggmonteringar, mittfogar och vinkeländstycken. Beroende på hur stor trappan är och hur länge du vill att räcken ska vara, mäta och bestämma hur mycket av var och en av de saker du behöver för projektet.

Du kan också ändra utseendet på din trappa genom att ge ledstången en makeover. Om den är gjord av trä kan du göra om det igen eller till och med måla det. Du kan också dekorera den på många sätt. Naturligtvis kan du bara lämna räcken som den är och måla väggen till vilken den är fastsatt. {hittades på thatsmyletter}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: