Chic Modern Attic Lägenhet med utsatta balkar

Chic Modern Attic Lägenhet med utsatta balkar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vanligtvis är problemet med vinden lägenheter det, trots att de kan vara mycket rymliga, verkar de inte så stora på grund av taket. Men om du precis vet vilken typ av inredning du vill skapa kan du enkelt överträffa det problemet och använda allt till din fördel. Ta den här härliga vinden lägenhet till exempel. Det sneda taket är inte ett problem. Faktum är att rummen verkar mycket luftiga och rymliga.

För att uppnå det utseendet målade formgivaren väggarna skarpa vita. På så sätt blir bakgrunden alltid ljus och neutral trots arkitektoniska detaljer. Lägenheten har en öppen planlösning. Vardagsrummet och köket är ett och samma utrymme. De har givetvis sina begränsningar. Baren är en rumdelare men det gör det utan att hindra utsikten på något sätt. På detta sätt är rummet öppet och luftigt.

MoreINSPIRATION
  • Chic vindsvåning med färgstark inredning och synliga bjälkar
  • Liten men elegant lägenhet med vacker utsikt och en balanserad inredning
  • Loftlägenhet med takterrass

Som du kan se är alla väggar vita. Detta skapar ibland en kall atmosfär. Men i detta fall är inredningen väldigt välbalanserad. Ekgolv har en vacker finish och de lägger värme in i rummen. De utsatta strålarna har också samma yta och färg, så att kontinuiteten skapas i inredningen. En liten matplats skapades nära skjutdörrarna leder till terrassen. Utsikten är inte ovanligt men de förbättrar inredningen.

Sovrummet är faktiskt ganska litet men det har samma minimalistiska, vita och bruna inredning. Sängen är placerad under takfönstret och eftersom det inte finns några stora fönster för att släppa in, är väggens ljusstyrka en mycket fin detalj. Det finns också ett andra sovrum och det har en liknande inredning. Resten av lägenheten var utformad för att passa in i huvudinredningarna. {Finns på Per Jansson}.