Trendiga Desk Designs för barnens rum

Trendiga Desk Designs för barnens rum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När är rätt tid att ta med ett skrivbord i ett barns rum? Tja, så fort barn börjar gå och leka med saker på egen hand börjar ett skrivbord vara användbart. När de är små kan de leka med leksaker och färglägga böcker, när de växer upp börjar de göra alla slags konst- och hantverksprojekt och senare får de använda skrivbordet för läxor. I grund och botten är det aldrig för tidigt att börja titta på barnens skrivbordsmönster.

En väggmonterad skrivbord skulle vara en ganska fin idé för ett barns rum. Det tar absolut ingen golvyta så det finns gott om plats för att leka när skrivbordet inte används.

Ett annat sätt att spara utrymme med ett skrivbord är med en design som den här. Istället för att lägga till lådor och hyllor är skrivbordet litet och enkelt. Överdelen klappar upp och visar lagring för pennor, kritor, böcker etc.

Eller hur är det med denna minimalistiska duo? Skrivbordet och bänken har samma mönster och olika dimensioner. Bänken passar perfekt under skrivbordet och de innehåller båda lagring inuti för böcker, papper och andra små saker. {Found on onshus}.

Ett skrivbord kan också vara en enkel väggmonterad yta som liknar en hylla. Det ger tillräckligt med arbetsutrymme för två barn och hyllan ovan ger förvaring för alla leveranser.

Detta är ett skrivbord med lite rustik charm. Det liknar en av de gamla arbetsstationerna som finns i skolorna och det är en skrivbords- och bänkkombination.

Denna skrivbordsenhet har en konstruktion som liknar den ovanstående men med några små skillnader. Sätet har ryggstöd och enheten kompletteras med en bokhylla monterad på väggen.

En enkel tabell skulle också göra en riktigt härlig skrivbord för barnen. Du kan lägga den i hörnet av rummet och lägga till två traditionella stolar. Väggarna kan dekoreras med barnens egna konstverk.

Denna lilla grå skrivbord har ett rustikt utseende, men det kan också se vackert ut i en modernare miljö. Den har en hylla för förvaring och en sidoficka och sätet verkar innehålla några dolda förvaring också.

Ett litet bord eller ett väggmonterat skrivbord kan omvandlas till ett underbart barns skrivbord om det är täckt med ett ljust mönster. Det här blommiga skrivbordet har också hyllor för förvaring av förnödenheter och dekorationer och den där sidodelen för att hänga alla sorters saker.

MoreINSPIRATION
  • Diverse TV-stativdesigner för unika vardagsrum
  • Srorage Techni Mobili dator skrivbord
  • Helix vit ek väggmonterad skrivbord

Den här söta skrivbordet ser ut som en miniatyrbänk. Det är ett enkelt inbyggt hylla-liknande skrivbord och det är en utmärkt rymdsläckare i ett barns rum. Plus, arbetsbänkdesignen ger det ett intressant utseende.

Också väggmonterad utmärker den här gulan med sin glada färg men också med den praktiska konstruktionen som innehåller massor av lagring i de lilla lådorna och den nedre hyllan.

En stor stor cubby eller lådhylla kan också fungera som ett skrivbord. Den kan monteras på väggen och kan bli en privat krog. En mindre cubby kan vara för lagring och den kan vara mobil.

Om skrivbordet ska fungera som ett hantverk för två eller flera barn, så kan det se ut så här. Ett långt bord med en kant så att kritorna inte faller av. {Found on handmadecharlotte}.

Om skrivbordet är ett enkelt, litet bord kan du lägga till extra förvaring i form av ett litet skåp med lådor. Pennorna en kritor kan lagras i koppar fästa med krokar på en väggmonterad stav. {Found on artfulparent}.

Om det är ett delat skrivbord kan det ha några lådor i mitten av basen för att skilja de två arbetsytorna. På så sätt delas skrivbordet jämnt, men det kan fortfarande användas som en enda arbetsyta om det behövs.

Denna söta lilla skrivbord passar bra i ett hörn. Stolen är fäst vid skrivbordet och de utgör en enda enhet. Det är en riktigt chic första skrivbordsidé för barnen. {Image by eduardophoto}.

Skrivbordet kan vara en del av en större väggenhet. Det kan till exempel ingå i en design som även innehåller hyllor, lådor och andra förvaringsutrymmen. {Found on lilyzdesign}.

Detta är ett ganska genialt sätt att gömma skrivbordet när det inte behövs. Det är som att ha ett skrivbord inne i garderoben. Det finns gott om förvaring på de övre hyllorna och stolarna kan passa under. {Finns på kathycorbetinteriors}.

Du kan också välja att göra skrivbordet själv. Du kan bygga en med metallrör och en träplatta. Måla den vilken färg du vill och fäst den på väggen. Du kan också lägga till en hylla ovanför.

Eller vänd den gamla spjälsen till ett skrivbord för barnen. Nu när de inte behöver det längre kan du ge den en ny användning. Måla den plana bottenytan med tavlanfärg och flytta den på en bekväm nivå. {Hittade på homeandgarden}.