Sweet Christmas Centerpieces kul att göra och bra att visa

Sweet Christmas Centerpieces kul att göra och bra att visa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Varje år runt jul börjar vi bli glada och inspirerade och vi kan bara inte vänta med att börja dekorera trädet och huset och naturligtvis det vackra julbordet. Så vilken typ av centerpiece förberedde du för det här året? Om du inte hade tid att tänka på det just än då kommer du att uppskatta vår samling av julcentraleridéer.

Ätbara mittstycken

Låt oss börja med något sött och gott. Vi hittade denna fantastiska handledning på Thirstyfortea som visar hur man gör ett macaron julgrans mittpunkt. Det kan se lite ut, men det rymmer ca 60 mini macarons. Om du vill göra något likadant gott behöver du gröna makaroner, smörgås, inslagspapper, en hetlimpistol, en liten styrofoamkegle, tandpetare, royal glasyr, en tårta, minsta tofsar, band, kokosnöt och en cloche.

Vi kommer att stanna i sfären av ätbara mittstycken för nu och vi ska visa dig denna apelsin och klyftan Christmas topiary. Du kan göra det med en styrofoam-kon, träspettar, mandarin apelsiner, kryddnejlika och några pinjeklipp. Krama mandarinerna med kryddnejlika (bara en halv sedan han vilar är dold) och sedan sätta in dem i konen med spettar. Täck hela kegeln med mandariner och avsluta projektet genom att placera en på toppen. Sätt sedan in några grönområden mellan dem. {found on freutcake}.

Blommiga mästerverk

Blomstervaser är alltid fantastiska som centerpieces, men det känns bara lite tråkigt att visa dem precis så, så kanske du vill lägga till lite gnista på din design. Kolla in guldkonfettens glittervas som presenteras på denna plats. För att göra en precis som den behöver du en klar glasvattensvase, metallisk guldglitter i två storlekar, spraylim, klar glanssprayförseglare, diverse blommor, sax och blomband.

Det här mittenstycket på Designimprovised ser verkligen sött ut, men de blommorna är inte riktiga. Faktum är att de inte ens blommor. De är repurposed julprydnader. För att göra något liknande behöver du ihåliga smycken, blommigtråd, blommigt skum, fräsch grönska, sax och en vas. Vasen ska vara ogenomskinlig för att dölja skummet.

Om du vill använda riktiga blommor ska du också överväga att använda aquafoam så att de håller längre. Du kan hitta lite inspiration i handledningen på Gratefulprayerthankfulheart. Det här är vad du behöver: en vas, blommigt skum, en skål, blommor, gröna, bär, band, blomband och träblommor.

Om du gillar idén om en blomstervase men du vill också prova något lite annorlunda, kolla in de här centrera som vi hittat på Etsy. De är handgjorda och de använder målade masonburkar och blommor, bärgrenar och gröna. Du kan göra något liknande och anpassa designen men du vill.

Stearinljuscentraler

Det finns ingen tvekan om att ljus är så populära och vanliga dekorationer eftersom de faktiskt gör våra hem känna sig inbjudande och mysiga. Så varför inte prova något stearinljus för årets julcentral? Du kan ta ett ljus, måla det ombre och sedan lägga det i en masonburk eller någon annan glasbehållare. Du kan dekorera burken med band, garn, lövverk och mycket annat. {hittade på en-o}.

Stearinljuset är faktiskt bara en liten del av mittpunkten som presenteras på Thesweetescape. De används här i kombination med några härliga träskogar och små glittrande julgranar. Du kan också lägga till några grenar, grönska och några skogsmarkfigurer om du har någon.

Vi gillar verkligen hur enkelt tabellinställningen som presenteras på Monsterscircus är. Några enkla ljusstickar jämnt fördelade över bordet kompletteras med några dekorativa julprydnader och några handbearbetningsträngljus. Stenhållarna är faktiskt repurposed flaskor och de ser väldigt snygg ut.

Om du hellre vill prova något lite mer klassiskt och traditionellt, kanske du vill sätta ihop några gröna barrträd, några frukter som apelsiner eller granatäpplen och några ljus. Först ordna ljusen och lägg sedan de gröna stammarna runt dem. I slutet ska du placera frukterna för att slutföra bordsinställningen. {hittade på julieblanner}.

Ett enkelt sätt att förvandla enkla ljus till dekorationer är att bara packa lite garn runt dem. Det är en idé som kommer från Designimprovised. Du kan kombinera lite vitt och rött garn för att skapa några riktigt vackra mönster. Använd lite varmt lim för att fästa ändarna på garnet mot ljuset.

Du kan också bara låta ljusen vara enkla, som de är och visa dem bara på ett vackert och intressant sätt. Till exempel kan du klara dem alla på en trädstubbe. Självklart kommer du att behöva en stub för detta mittstycke, så hitta dig själv ett fallet träd eller köp en från någonstans. {hittades på lizmarieblog}.

Om du är en fan av alla saker enkelt kanske du kan hitta lite inspiration på Vickys. Här hittade vi några riktigt snygga julcentraler som använder ljus och några andra accentrör. Kolla in de söta tranbärskålarna eller de minimalistiska ljusdekorren. De är utmärkta om du vill lägga till en skandinavisk touch på din inredning i vinter.

Trästicksenteret som presenteras på Thesweetestoccasion är också enkelt. För att göra något så här måste du först göra träplattformen ur något återvunnet timmer.Du behöver också en borr, en hammare och lite fläck. Skär timret och markera fläckarna där ljusen kommer att placeras. Borra sedan hålen och se till att ljusen kan passa in. Vid slutet, fläck träet.

Stearinljus kan vara centrum för ditt centrum, även om de inte är de enda saker som ingår i designen. Till exempel kan du också lägga till några apelsiner eller mandariner och några små gröna grenar. Sätt dem alla på ett bricka och byt ljusets höjd för en mer dynamisk utseende. Kolla in hela projektet på Julieblanner.

En naturlig julcentral kan innehålla saker som träskogar, grönska, bär och några härliga ljus med falsk snö runt dem. Du kan hitta lite inspiration för ett sådant projekt på Sweetsomethingdesign. Du kan ta idén vidare och även använda matchande servettringar och andra tillbehör.

Pinecone centerpieces

Pinecones är mycket under denna tid på året så du kan lika bra använda några för att göra något vackert för ditt hem, som de här mini pinecone träd som vi hittade på Evermine. Allt du behöver för projektet är ett hett limpistol, långstammade glasstakehållare och pine cone ornaments. Du kan dekorera pineconesna med lite grönska och lima dem på plats inuti ljushållarna. Du kan också lägga till etiketter eller taggar.

Om du vill ha ett rikare utseende, försök med den ideen som Julieblanner föreslog. Allt du behöver för detta projekt är ett bricka, några pinecones och några röda bär och grönska. Lägg till gröna på sidorna av facket och placera sedan pinecones på toppen, fyll i facket. Placera sedan bären på toppen och det handlar om det.

MoreINSPIRATION
  • Original julgransdekorationer
  • Joyful Snowman CD Julgransprydnad
  • Utsökt Matsal Table Centerpieces - För en fullständig upplevelse

Vad sägs om några pinecone firestarters. Du kan doppa dem i vax och förvandla dem till mittenstycken eller dekorationer. Här är vad du behöver för projektet: vaxflingor, röda kritor, pinecones och kanelolja. Smält vaxet och kritorna och låt sedan torka in och låt vaxet torka. Upprepa tills du är nöjd med utseendet. Lägg sedan dem alla i en skål eller på en bricka. Läs mer om detta på Helloglow.

Pinecones är utmärkta för att skapa rustika centerpieces. Ett mycket bra exempel är trälådan fylld med gyllene pinecones som presenteras på Boxcolonial. Om du gillar idén, måste du först spruta färgpinnarna. Så ta ut dem på en kartong eller ett pappersark och börja måla. Låt dem torka och sätta dem alla i en vintage trälåda.

Gör snöiga pinecones och visa dem i kransar, i ditt julgran eller helt enkelt i en låda eller på en bricka. Allt du behöver för projektet är några pinecones, lim, falska nu och pappersplattor. Sätt lite lim på en tallrik och sedan lite snö på den andra plattan. Doppa pineconesna i lim och rulla dem sedan i snö. Det är okej här på Ellaclaireinspired.

Grön centerpieces

Är inte dessa mini vintergröna träd bara underbara? De är verkligen lätta att göra också. Du behöver bara lite skumkottar och gröna kransar. Du kan först måla konerna grön om du vill så att inga vita fläckar kan ses. Ta sedan av grenarna från en faux vintergrön krans och börja sätta i dem i skummet från botten. Du kan doppa grenarna i vit färg om du vill. Läs mer om Rosyscription.

Lägg en liten bit i ditt gröna mittstycke och spela med kontraster för att få en frisk och levande look. Ta några klara behållare och häll salt i dem. Lägg sedan till ett lager av tranbär och lägg dem sedan med gröna. Du får denna riktigt söta och vackra trio av färger och denna vackra kombination av texturer. {finns på rosyscription}.

På samma sätt kan du göra en grön bordsrunner ur säsongens vintergröna grenar och du kan komplettera dessa med lite frukt, såsom granatäpplen eller apelsiner. Det är verkligen ett mycket enkelt projekt för vilket du kan hitta en handledning på Julieblanner. I detta fall användes eukalyptus, även om andra alternativ kan vara lika stora.

Evergreen centerpieces som den på HGTV är lätta att göra och de är också ganska billiga. Faktum är att du bara behöver en bakfat, ett stort ljus, några vintergröna grenar och några pinecones. Du kan improvisera om du inte har alla objekt.

Om du har en trälåda som liknar den här kan du använda den som en behållare för en vacker julcentral. Du kan fylla den med miniatyrgranar eller med trädgrenar och bär och sätta några ljus inuti. Se bara till att arrangemanget är brandsäkert. {hittades på thenorthendloft}.

Inte bara är det här julcentret på HGTV grönt men det ser också riktigt sött och elegant ut. För att göra något liknande här behöver du en rektangulär behållare, grönmos, några flockade gröna pinecones, frostat gröna mini-glasbollskluster, blommigt skum och en hetlimpistol. Sätt skummet inuti behållaren och fäst lite på sidorna. Täck skummet med mossa och ordna sedan trollknivarna på mossen och lima dem på plats. Fyll i luckorna med bollklusterna.

Om dessa projekt gjorde dig nostalgisk, har vi en bra idé: skapa en snöklot. Du kan använda en masonburk, salt i stället för snö och flaskbrush som dekorationer. Gärna lägga till några andra dekorationer som du tycker är lämpliga. Du kan också lägga till några figurer eller leksaksbil om du vill. {hittad på acasarella}.

Stora julgranar kan visa sig vara lite för stora för vissa hem. Om du bara är intresserad av symboliken på denna prydnad och inte bryr sig mycket om storlek eller prydnadsföremål, kan du få ett miniträd. Det behöver inte ens vara ett gran.Det kan ha en krukad rosmarin busk eller något annat och du kan dekorera den med lite jaktbunting. {finns på baysidebride}.

Diverse mönster

Massor av julstjärna mönster involverar inte nödvändigtvis ljus, pinecones eller de saker som redan nämnts. En cool idé, till exempel, är den på HGTV. Det ser ut som en stapel presenter och för att göra det behöver du mossa, en varm limpistol, band, brunt kraftpapper, en semesterblomstring, blommigt skum och en penna.

Om du har några kvarvarande bollprydnader från ditt julgran kan du göra dem till vackra, lilla mittpunkter. Ta bara bort locket och tråden och lim några små grenar och bär. I grund och botten använder du bollarna som vaser. Du kan också lägga till några små blommor eller andra saker du kanske har ljugit runt. {finns på mammapapera}.

Planerar du att ta några roliga bilder under semestern? Sedan hantar några kartongmaskar och rekvisita och lägger dem alla i en vas eller en behållare som du då kan använda som mittpunkt. Tanken kommer från Aloandbeholdlife, så gärna kolla in hela beskrivningen för fler idéer.

Vi hittade också denna julcentral idé på HGTV. Det är tillverkat med torkade eucalyptusgrenar, silverfärgfärg, glasbollsartiklar, en glasbehållare, strängljus, spraylim, silverglitter och fauxsnö. Du kan också använda faux-eukalyptus om du hellre skulle återanvända mittpunkten med något annat tillfälle.

Vi har tittat på centerpieces som roterade runt ljus eller runt pinecones men den som finns på HGTV använder faktiskt både dessa symboler och några andra snygga detaljer. Det här är vad du behöver för att göra något liknande: ett stort ovalformat bricka, en vinrankan, en piedestalstakehållare, fauxbär, vintergröna och pinecone picks och fauxblomstarmar.

Projektet som presenteras på Shanty-2-chic är ganska ovanligt, till skillnad från vad som hittills beskrivits. Om du gillar idén och vill replikera designen behöver du några träskivor, lim, naglar och några prydnadsföremål som du vill sätta på displayen. Du kan slutföra designen med några pinecones eller greener.

Om du vill prova något årgång här, kan du göra något som liknar mittpunkten på Anitafaraboverubies. I grund och botten vad du behöver för projektet är en lång och smal låda som kan tillverkas av trä eller betong. Fyll det med gröna, pinecones, julgransprydnader och votive ljus.

När man talar om miniträd kan man göra ett fint julstjärna av några granträd som samlas i en bukett och insvept i en burlapsack. Du kan sedan placera säcken inuti en plantering och placera några pinecones på toppen för att täcka upp burlap. Hitta mer information om detta på Thegoldensycamore.

Naturligtvis kan du alltid vara traditionell och sätta upp ett julgran och sedan dekorera det med klädsel, kransar, jordklot och andra saker. Glöm inte att lägga presenter under. Om du saknar inspiration, kolla in den inredning som finns på Thefancyshack.