Klassiskt mitten av århundradet och modern inredning

Klassiskt mitten av århundradet och modern inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Huset är extraordinärt vackert. Med en ren och modern design är hemmet en representativ till den skandinaviska designen. De levande färgerna på plats gör att du ler. Jag tycker också om, i vissa rum, kombinationen av vit (väggar, golv och tak) med svarta moderna föremål. Möjligheterna i möblerna, som innehåller lampor och ljuskronor, håller samma stil men alla arbetar tillsammans med att hålla platsen mycket modern.

Det stora fönstret i vardagsrummet gör platsen glöd. Vardagsrummet är ett bra rum för att läsa en bok eller umgås med vänner. Vad jag gillar mest om rummet är bokhyllan, jag har alltid älskat bokhyllor som kombinerar böcker med dekorativa föremål. Bokhylla är det enda som håller rummet levande och lyckligt.

MoreINSPIRATION
  • Modern vardagsrumsinredning
  • Skidstuga med modern inredning i stället klassiskt trä
  • Modernt och färgstarkt höjd Alexander inredning i Venedig, CA

Jag gillar också stolarna, med krom fötterna, de gör platsen ser chill och avslappnad. Jag älskar denna plats med hela mitt hjärta, det har de bästa möblerna jag någonsin sett och den bästa färgkombinationen i många lägenheter jag har sett. Matsalen är också en av dem, med ett vackert äggformat bord mitt i rummet, med bra designade stolar. I det här rummet kombinerar den moderna med klassiken, och det går mycket bra.

En av mina favoritstolar i huset är den vita med färgad med fötter som ser ut som skidor. Jag tycker att det är väldigt vackert att sitta på det, ditt sinne kommer att gå till "Wild Texas" du vet med höstbollen som passerar din egendom. {Found on bolig}.