Ren och luftig kök makeover

Ren och luftig kök makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är ett stort men inte särskilt rymligt kök och, som vi alla vet, finns det aldrig för mycket ledigt utrymme i detta rum. Dess ägare bestämde sig för att ge det en makeover och göra det lite mer luftigt. Den ursprungliga inredningen var mestadels traditionell och det var inte så ljus som det borde ha varit. Det var varmt och inbjudande men det var också gammalt och föråldrat. Det var dags för en uppdatering.

Renoveringen tog ägarna 5 månader att slutföra. Under denna tid var de tvungna att göra några stora förändringar. De valde en ren och enkel inredning med en subtil industriell känsla. De ville vara luftiga och ljusa men också varma och inbjudande.

Lagringsalternativen ställde problem. Det tog ägarna mycket tid att bestämma var allt skulle gå för att, trots att de var särskilt säkra på vad de ville ha för sin nya köksdesign, visste de vad de inte ville ha och det var alla typer av små apparater spridda alla över platsen och på disken.

MoreINSPIRATION
  • Vitt kök makeover
  • Överraskande Bright Loft med en ren design
  • Ett mycket ljust och luftigt hem med jordartade färger och neutral värme

De ville att allt skulle göras borta och ur sikte så att köket kunde organiseras, rent och luftigt hela tiden. Detta visar oss att det är väldigt viktigt att planera allt innan leksaken går till jobbet. Varje liten detalj är viktig och det kan ändra hela designen. Vissa saker kan ändras efter det men det är bäst att hålla fast vid den ursprungliga planen. {Found on designsponge}.