Ren och ljus med en touch av sofistikering

Ren och ljus med en touch av sofistikering
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det första du märker när du tittar på den här danska lägenheten är hur ren och ljus den är. Det har vita väggar hela och fönstren är stora och de släpper in massor av naturligt ljus. Det som är intressant är att även om det är en vindsvåning, känner den sig inte liten eller saknar dimension. Förutom fönstren har lägenheten även takfönster och detta framhäver verkligen sin övergripande ljusa, rena och öppna känsla.

Förutom de vita väggarna och taken har lägenheten också ett annat element som gör att den känns så ljus och öppen. Det är golvet som har en ljus finish och gör övergången från vertikal till horisontell mycket jämn och sömlös. Förutom alla dessa funktioner har lägenheten också en mycket fin färgpalett.

MoreINSPIRATION
  • Överraskande Bright Loft med en ren design
  • En Touch Of Modern Flair I En Skandinavisk Lägenhet
  • En ljus lägenhet med perfekt utvalda accentdetaljer

Förutom den vita huvudfärgen och den lätta träfinishen på golvet kan vi också se nyanser av turkos, blå och grön och till och med en naturlig träfärg i form av synliga bjälkar eller trappstänger. Vad jag omedelbart märkte om denna lägenhet är tema valt för armaturer. De är så känsliga, eleganta och sofistikerade men de upprätthåller ett enkelt utseende hela tiden.

Jag tycker bara om hur, trots att lägenheten inte har ett högt tak, känns det väldigt öppet och rymligt. Den platta mäter 67 kvadratmeter och är huvudsakligen inredd med grunderna, försummar de rent dekorativa elementen. Trots det finns det mycket charm i lägenheten. {Found on danbolig}.