Underbara, vinteriga färgkombinationer: Idéer och inspiration

Underbara, vinteriga färgkombinationer: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vid årets början avslöjade vi vacker vinterfärginspiration, och vi är tillbaka igen för att dela några färgkombinationer som går hand i hand med kyltemperaturerna och heta chokladklämma kvällarna. För att fira semestern och uppdatera huset före hela din familj - samlas och vänliga funktioner börjar hända, har vi bestämt oss för att inspirera våra läsare med underbara, vinteriga färgkombinationer! Låt oss ta en titt!

1. Amethyst & Aero.

Amethyst lila och aero blå kommer tillsammans för att skapa ett nytt, ljust, modernt och "coolt" filt rum med lätthet. Vi älskar de maskulära detaljerna och den feminina kanten som dessa två toner leder till bordet.

2. Pop & Charcoal.

Rik, mörk popgul och kolgrå gör en dämpad och trendande fläck. Det kommer att omsluta och trösta dig och välkomna dina gäster. Vi älskar hur funky dessa färger ser ut tillsammans och kontrast gör det ganska intressant också.

3. Moss & Snow.

Vacker i sovrummet, köket eller ens i matsalen, är den här fräscha duken av mossgröna och snöiga vittor vackra, tycker du inte? Denna gröna talar om vintersäsongen och snön håller utrymmet skarpt och levande.

4. Silver & Haze.

Håll ditt hem mousserande och lysande hela vintern lång genom att sprucing upp vinklarna och vallarna med silverfläckar och häftiga sprit. Dessa två gratis nyanser är vinter i utseende och mysig i stil.

5. Carnation & Cream.

MoreINSPIRATION
  • Calling Fall Color Trends: Idéer och inspiration
  • Perfekta vårfärgskombinationer
  • Cream and Blue-Hued Rooms: Idéer och inspiration

Det här sovrummet är drop fräscha underbara. Klädd i nejliknande rosa och krämiga vita, skulle detta vintageinspirerade rum se bra ut med lite gnistrande under hela semestern.

6. Kricka och rost.

Ett annat bra exempel på ett rum som bara ska kuvera och omfamna din familj och gäster, detta kricka och rostiga rum är ett underbart sätt att fira den kallare säsongen men också skapa ett utrymme med intet ont anande stil. Det är en överraskande duo och en som är ganska framåtriktad i vision.

7. Moonstone & Ecru.

En traditionell parning som kan vara detaljerad för säsongen och semestern, månstenblå och krämig ecru kan vara så vackert och sofistikerat sätt att klä ditt hem. Från foajén till det formella vardagsrummet kommer dessa färger att runda ut i elegans.

8. Svartvit.

Det är alltid en bra idé att gå tillbaka till klassikerna. Och svartvitt kommer alltid att föryngra och uppdatera oavsett säsong, men med ett mönster så har du ett gästbadrum som är tänkt för en vinterig och elegant flykt.

9. Navy & Bubblegum.

En varm marinblå ihop med en poppande, rosa bubblegum är säkert att jazz upp ditt kök eller vardagsrum med en sofistikerad lätthet. Marinan skapar en solid, vinterinspirerad grund medan de få accenterna av bubblegum gör det allt personligt och stiligt.

10. Raspberry & Fawn.

En rik skugga av hallon ihop med en mjukare brun fawn, ger ett mysigt och bekvämt sovrum eller till och med matsal. Det finns en elegans och sofistikering inom detta färgpar som vi slår över.