Färgglada och fräscha frisörsalonger för barn

Färgglada och fräscha frisörsalonger för barn
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vädret blir hetare och varmare och vi måste ta hand om fler av våra barn och skydda dem mot det obehag som vädret skapar. De är mycket känsliga för solens heta strålar, hög värme och hur de tar en solbad. Du måste köpa några speciella lösningar för deras hud, ljusa kläder, mössor eller hattar av olika slag och ge dem en lämplig hårklippning.

Vanligtvis gillar barnen inte så mycket att göra saker som vuxna försöker få dem att göra. Att gå till frisören är en av dessa saker. Små barn är rädda för de bullriga maskinerna, tycker inte om platsen eller kanske den främmande personen som vill klippa sitt hår och föräldrar försöker hitta alla typer av tricks för att få dem att hålla sig unga på stolen från frisörens salong.

MoreINSPIRATION
  • Imponerende Lodge Frisörsalong av antagandet Design Office
  • Den färgstarka vaxrevolutionen salongen i Mexiko
  • Den multifunktionella salongen Urbain av Sid Lee Architecture och Ædifica

I New York finns en underbar och färgstark frisörsalong för barn som heter Beehives & Buzzcuts designad av Andrea Mason. Det är ett renoverat utrymme som blev en utmärkt plats där barnen älskar att komma. Här ser allt ut som en lekplats. Väggarna är dekorerade med bin och fjärilar, regnbågens färger används för möblerna och stolarna tar formen av leksaker som bilar.

Platsen var designad för barn, särskilt under 10 år, som adore alla dessa färgstarka och lekfulla saker. Utöver de levande färgerna var materialet noggrant utvalt. Således får laminat och linoleumgolv samma livfulla färger och kompletterar det färgglada interiören. {Found on freshome}.