Färgglada Lägenhet Design i Chic 7th District of Paris

Färgglada Lägenhet Design i Chic 7th District of Paris
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En familj på fyra, med en ny bebis på vägen, bor i denna färgglada lägenhet som nyligen avslutats av Camille Hermand Architectures i det eleganta 7: e distriktet i Paris. Ägarna samlas regelbundet runt middagsbordet för familjen måltider och informella middagar med vänner. Med ankomsten av en ny bebis ville de maximera rymden i sitt upptagna familjekök, genom att fusera det befintliga köket med den angränsande matsalen. Sammanslagning av de två interiören skapade ett öppet och rymligt kök-vardagsrum, som är både funktionellt och elegant.

Till vänster, arbetar Zimbabwes svarta granit arbetsyta parallellt med väggen av full längd monterade skåp till höger. Skåpen som löper under arbetsytan, som är skräddarsydda och handmålade i matt svart emulsion, kamuflerar ugnen och kokplattan. De återstående köksapparaterna är snyggt ur sikte i full längd skåp till höger om rummet. Väggarna är helt målade i blekgrå och spelar på symmetri i rummet.

Att köra längs väggen över den svarta granitbetsytan är cement Azulej kakel. Hängande ovan är fyra genomskinliga upphängningslampor, vilket ger en mjukgörande retro underton till köket. Sitter ovanför väggplattorna är en tunn svart hylla som löper längden på väggen - perfekt för förvaring av små köksartiklar, kryddor och ornament. I mitten av full längd skåp är frukost navet, med gott om utrymme för alla nödvändiga frukost apparater. Hubens bakvägg är täckt med färgstark och grafisk tapeter av Minakani Lab, som kontrasterar och förverkligar den lugnande atmosfären hos de blekgråa väggarna. [Bilder och information som tillhandahålls via e-post av Camille Hermand Architectures]