Färgglada idéer för att visuellt förstora ditt lilla badrum

Färgglada idéer för att visuellt förstora ditt lilla badrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I de flesta hem är storleken på badrummen alltid liten och om du upplever detsamma betyder det helt enkelt att du inte är ensam. Om du ska välja hem förbättringar som är inriktade på att fysiskt förstora ditt lilla badrum, är det säkert att vara väldigt dyrt och tidskrävande, med all skötare stress. Oroa dig inte, för med de få listade färgglada idéerna nedan kan du visuellt förstora ditt lilla badrum utan att stressas både fysiskt och ekonomiskt.

Underskattar inte färgens kraft:

Forskning har visat att det med mer mörka färger i ett litet badrum gör att det ser ut och känns mindre, men omvänden är fallet när man lägger till ljusare färger. Om skåp i badrummet är brunt, kan du visuellt förstora utrymmet genom att gå till kakel med ljus färg, kan vara samma som badkaret och även ha bruna mönster. Se till att de kakel du väljer är större i storlek, eftersom det bidrar till att utrymmet blir större.

Spara utrymme med kreativa sänkor:

Vad du vill ha är mer utrymme i ditt badrum och att ha skåp och fåfänga där skulle inte hjälpa till. Här sitter piedestallen. Eftersom de oftast är väggmonterade, ger det dig tillräckligt med golvyta på badrummet. Gå till en med ett enda rack under där du kan sprida din våta handduk eller ens vik och håll din torrhandduk nedanför.

MoreINSPIRATION
  • Färgglada och fängslande moderna badrumsinitiativ
  • Använda Wallpaper För att lägga till utrymme visuellt till dina interiörer
  • Ljusa ditt kreativa kök med färgglada kabinettidéer

Naturligt ljus:

När det finns naturligt ljus i ditt lilla badrum, gör det inte bara utrymmet mer intressant, det gör det också öppet. Om rymden kommer med höga fönster, så att när du lämnar upptäckt, kan du fortfarande ha integritet i ditt badrum, lämna dem avtäckta. På så sätt kan du låta naturligt ljus helt belysa det lilla utrymmet. Om fönstren är låga kan du gå för rördynor som är kostnadseffektiva sätt att få mer ljus till ditt badrum.

Bra ljuskällor:

Om ditt lilla badrum är bara ljust nog för att du ska titta in i spegeln, är det dags att göra något åt ​​det. När skuggor är gjutna i varje hörn i ett litet utrymme, gör den platsen ännu mindre. Därför finns det ett brådskande behov av att installera ljusa belysningssystem för den fantastiska känslan och utseendet på ljus och vitare ljus i ditt badrum.

Vid det här laget måste du ha dragit av att det inte är en utmaning trots att man äger ett litet badrum. Anledningen är att med ovanstående färgstarka idéer för att visuellt förstora ditt lilla badrum, kommer du att kunna äga ett badrum som känns och ser större och mysigare ut utan att spendera mycket.

Fotokällor: 1, 2, 3, 4 & 5.