Färgglada pennlådor för att försköna din skrivbord med

Färgglada pennlådor för att försköna din skrivbord med
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om epoken med klibbiga noter och gammaldags filer är över för vissa människor, är den gamla penna och papperskombinationen fortfarande det bästa alternativet ibland. Varje skrivbord behöver en pennahållare. Titta inte på den precis som en behållare för att lagra dig skrivinstrument. En penna eller pennahållare är mer än så. Det fungerar också som ett vackert och iögonfallande tillbehör som är avsedd för att förgöra ditt arbetsutrymme.

Det är lätt att designa din egen pennahållare med saker du redan har som en metallburk och några färgade gummiband. Det här är den typ av projekt som någon kan göra och du kan även låta barnen anpassa sin egen pennahållare till sina skrivbord. Allt du behöver göra är att ta bort toppen av burken och etiketten. Placera sedan gummiband runt burken, se till att de ligger platt. {hittas på basmagasinet}.

Känner du de pennahållarna med flera fack med olika höjder och bredder? De kan enkelt tillverkas av PVC-rör eller, ännu enklare, ur tomma toalettpapperrullar. Självklart ser det inte väldigt vackert ut om du lämnar rullarna som de är. Så linda dem i tidningen eller kanske i lite färgstarkt och mönstrat papper. Fäst dem sedan med lim. {found on morningcreativity}.

Det skulle också vara väldigt lätt att konvertera en enkel rån utan handtag i en pennahållare. Och eftersom det inte skulle vara så speciellt som det skulle du kunna använda washiband och färgade porslinskarier. Du kan använda tejpen som en riktlinje för att skapa ett mönster på muggen eller till och med som ett dekorativt element. Funnit mer om denna idé på madame-citron.

Stora trä armband / armband brukade vara väldigt populär vid någon tidpunkt. De är fortfarande i vissa fall. Men de är inte bara bra som modeaccessoar. Om du sätter två eller tre av dem tillsammans kan du göra en anpassad pennahållare perfekt för ditt eleganta skrivbord. På Makeandtell kan du hitta en detaljerad beskrivning av detta projekt tillsammans med en lista över varor du behöver.

MoreINSPIRATION
  • Tillbaka till skolan: 16 Fantastiska DIY Pencil Holder Designs
  • DIY Gilded Pencil Holder
  • 10 enkla idéer för den perfekta DIY pennahållaren

Om du vill ha en pennahållare som ser ut som tappning, kanske med lite industriell charm, kolla in tanken som erbjuds på Mintedstrawberry. Du behöver en liten tennplanter, masonburkar, sprayfärg i matt svart, vit akrylfärg, en stencil, sandpapper och en pensel. Planteringen är bara ett lock för mason jar penna hållare som går in i den.

En pennahållare kan vara nästan alla behållare som har rätt storlek och form. Hemligheten är hur du dekorerar den och gör den så speciell. En rolig idé är att använda pappersstrålar för att dekorera utsidan av en enkel metallburk. Du kan klippa strån för att ge dem olika höjder om du vill, och du kan också byta flera olika färger. {found on thisdesignjournal}.

En tom metallburk skulle också göra en härlig pennahållare om den hade en mysig. Du kan sticka en för den. Du behöver garn i en färg som du gillar och en uppsättning 2,5 mm DPN eller cirklar. Du kan hitta detaljer om projektet på Chocolatemintsinajar. Det borde vara ett ganska enkelt projekt som du kan göra på fritiden mellan uppgifter.

Oavsett om det är en glasburk eller en metallburk, vänder man om i en pennahållare det handlar om några minuter om den valda strategin är att dekorera den med färgat garn eller med rep / garn. Om du tycker att det ser så enkelt ut så lägger du till ett lager av spets runt mitten och en elegant liten prydnad, precis som den visas på Thecreativeheadquarters.

Ett annat alternativ kan vara att göra pennahållaren från början. För det kan du använda lufttorklera. Rulla en stor bit i en boll och platta den med en kupol. Börja trycka några pennor i bollen och vrid dem för att göra hålen lite större. Ta ut dem och låt lera torka över natten. Använd en vass kniv eller skärare, skära bort bitar i slumpmässiga vinklar tills du får en geometrisk patter. Låt lera torka några dagar. {hittas på linjens breda}

Det finns också möjlighet att använda betong för att göra en robust pennahållare. Du behöver en plastmögel och en borr. Blanda din betong i en pasta och häll den i formen. Låt det ställa in 24 timmar. Markera de fläckar där du vill att hålen ska vara och sedan sakta sakta in i betongblocket. San ner kanterna. Det är viktigt att använda rätt borr för att göra hålen rätt storlek för dina pennor. Försök också att göra hålen så raka som möjligt. Projektet presenteras på Fallfordiy.