DIY Garn Pom Pom Basket

DIY Garn Pom Pom Basket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Uppgradera en enkel förtrollad eller föråldrad korgkorg i sommar med en rolig och snygg fasad. Lägg till en smidig touch med färgglada överdimensionerade garnpom poms på framsidan av din tråkiga gamla korg! Välj en ljus färger som är perfekta för sommaren eller gå med ett monokromatiskt tema som kommer att fungera hela året. Spela med olika storlekar av pom poms och färg med detta roliga, enkla och budgetvänliga DIY!

Supplies:

  • garn i olika färger
  • oval eller cirkulär korg
  • sax
  • pom pom beslutsfattare
  • tunn blommig tråd
  • avbitartång

Instruktioner

Hur man gör garn pom poms!

1. Börja med att göra pom poms med pom pom tillverkare i några olika storlekar. Dessa finns i ditt lokala hantverk i olika diametrar. Här valde vi större stora pom poms för att matcha den större korgen.

2. För att använda Pom Pom-tillverkaren, linda ditt garn runt ena sidan av enheten. En tjockare wrap kommer att göra en fuller pom pom och en tunnare wrap kommer att göra en skinnier pom pom. Dra garnet över till andra sidan av pom pom-tillverkaren och fortsätt omslutningen enligt bilden ovan.

3. När pom pom-tillverkarens sidor är lindade, stäng enheten och skär längs ytterkanten. Använd en bit garn att binda runt ytterkanten för att fästa pom strängarna ihop.

4. Släpp pom pom från enheten och trim upp sidorna för att göra en fin rund boll.

5. Upprepa steg 2-4 med olika storlekar av pom pom makers (vi använde 2 olika storlekar här) och olika färger av garn (i ett koordinerande färgschema).

MoreINSPIRATION
  • Enkel Pom-Pom Basket gör det själv
  • DIY Mini Garn julgranar
  • DIY Multipurpose Fabric Basket

6. Fäst pom pom i korgen genom att klippa en bit tråd och tråda den genom pom pom. Torka sedan det genom öppningarna mellan korgarna på korgens framsida. Vrid och säkra på plats. Böj ner överskottsledningen så att den inte sticker ut ur korgen.

7. Upprepa steg 6 med dina flera färger och storlekar av pom pons tills din korgs framsida är klar!

Använd din korg för att lagra en mängd hushållsartiklar. Från handdukar i badrummet till halsdukar i sovrummet kan denna korg anpassas med färg för att accentuera något rum i huset!