Bekväm och modern magisk matta

Bekväm och modern magisk matta
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En annan revolutionär sak drar allt mer uppmärksamhet från allmänheten. Det är en "magisk matta" och som vi kan se kan den vikas och förvrängas i olika former och användbar form eller någon form av konfiguration du anser som kommer att fungera för dig vid ett givet tillfälle. Det har inte riktigt egenskaperna hos en matta men mer av en madrass. Att se de många formerna som den här lilla saken kan vända sig till, minns jag de gamla pneumatiska madrasserna som skulle kunna transformeras i en enkelsäng, dubbel eller soffa.

Jag vet inte om er, men jag vet många människor som brukade äga den typen av saker om många människor kom och det fanns inte tillräckligt med sängar. Om man tittar noga kan den också användas för samma sak ändamål och du kan inte kalla det en kompromiss åtgärd eftersom det ser väldigt bra ut och det är väldigt funktionellt. En vän av mig, fysioterapeut rekommenderade mig faktiskt att sova på något som är mycket lik det här eftersom det hjälper till med min ryggsmärta och räknar upp ryggraden. Asiens använder tunna mattor som ligger på det nakna golvet och sover på dem, för även om det inte ser ut som det är supertunt.

MoreINSPIRATION
  • Magic Flying Carpet Soffa av Tonio de Roover
  • Shaggy matta från Carpet Vista
  • Svart Fluffy Matta från Modani

Om de olika formerna av Magic Carpet kan det bli en sovande "fristad" eller den perfekta platsen för att läsa eller titta på TV; Det här är bara möjligt tack vare de röda banden och de speciella böjpunkterna som är inbyggda i designen. {finns på Alexander Munk}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: