Comfy Bubbly fåtölj av Roberto Sartorio

Comfy Bubbly fåtölj av Roberto Sartorio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är ett möbel som i basen är en av de enklaste motiven du någonsin kunde hitta. Det heter Bubbly och det har designats av Roberto Sartorio. Om du tittar noga ser du att designen är extremt enkel. Stolen är faktiskt gjord av en innerpåse fylld med expanderade polystyrenpärlor. Det är sedan inslaget i ett lock som lätt kan tas bort om du behöver tvätta det eller byta det. Det är en extremt enkel process och du kanske ens tror att det är så enkelt att du ens kan göra det själv. Du kan försöka men det är inte garanterat att du får samma resultat.

En sak är säker: Bubbly är en mycket bekväm och mysig möbel. Det är design som kanske inte är lämpligt för alla typer av bostäder, men det är ganska mångsidigt. Det skulle vara ett bra val för en tonåring, till exempel ett rum eller ett modernt och okonventionellt hem. Du kan även placera den utanför, men du bör se till att den är i ett skyddat område eftersom det inte var utformat för denna typ av miljö. Bubbly har ett mycket vänligt utseende. Dess mjukhet och cozyness kompletteras med en stark struktur som i grunden är ett stålrör, krom eller emaljerat i olika färger enligt dina önskemål.

MoreINSPIRATION
  • Chic och bekväm Ella fåtölj
  • Den eleganta och bekväma Mazy fåtöljen
  • Bekväm och elegant Dylan fåtölj

Bubbly finns även i en kompakt version. Den här är mindre i storlek och stålröret fungerar som armstöd. Denna version innehåller en fåtölj och en soffa med två sitsar. Den vanligaste versionen har ett enda säte, ett säte med en arm, en fotpall och en fåtölj.