Comfy Italian Love Seat

Comfy Italian Love Seat
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När jag först lade ögonen på denna söta möbel tyckte jag att det ser ut som en muffin. Den har en puffig look och det verkar mycket bekvämt. Anledningen till att den ser så mjuk och mysig ut är att ramen helt är dold under den mjuka klädseln som sveper den från alla vinklar. Det skulle vara ett roligt utseende i ett modernt vardagsrum. På grund av denna ovanligt mjuka design skulle det också vara ett bra val för en familj med små barn. Jag är säker på att de små kommer att älska att sitta på den här stora muffinen.

Soffan eller kärlekssätet är 25 "hög, 37" djup och 6 ft 2 "lång. Det är inte det bästa valet för små utrymmen. Men om ditt hem är tillräckligt stort skulle det definitivt vara ett roligt och mysigt utseende. Vardagsrummet skulle förmodligen vara det bästa stället för denna del. Naturligtvis kan du också placera den i sovrummet om du har lite extra utrymme, eller i korridoren, kontoret etc.

MoreINSPIRATION
  • Anya Three Seat Soffa
  • Emlyn Tre Sits Soffa från Habitat
  • Aberdeene Corner sits

Det finns bara två sådana delar tillgängliga och du kan hitta dem på 1stdibs.com. De är i gott ursprungligt skick och de är angelägna om att hitta ett nytt hem. Kärlstolen kommer i en vacker karamellliknande färg, vilket var en annan anledning att jämföra den med en muffin. {Found here}