Kompakta Boxy Stolar

Kompakta Boxy Stolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du först viker på dessa stolar förstår du inte riktigt tanken bakom deras design. Det är faktiskt väldigt enkelt. Dessa Boxy stolar har skapats som en kompakt möbel som skulle vara lätt att lagra eftersom det tar mindre utrymme och det skulle också innehålla ett funktionellt lagringsutrymme så att det inte skulle vara helt värdelöst när det inte stämdes som en stol.

Tanken är att denna struktur lätt kan ändra sin form och struktur och det är en multifunktionell bit. Allt du behöver göra är att spela lite med delarna och lära dig hur mekanismerna fungerar. Du kan lära dig mer av bilderna som visar exakt vad du behöver göra för att ändra stolens form.

MoreINSPIRATION
  • Innovativa rör stolar
  • Bekväma Napa-stolar med tillvalskläder
  • Rymdbesparande vikstolar - praktiska lösningar för små utrymmen

Stolen är i grunden gjord av två enheter. Det finns den fyrkantiga enheten som också är basen för stolen. Den andra är stolen själv som i princip är en enkel böjd bit som kan tas bort, roteras och sättas in igen. På så sätt kan du vända stolen till en vilstol eller i en förvaringslåda. Boxy-stolarna har designats av Mladen Milosevic & Vuk Dragovic och de kommer antingen helt eller svart eller i en kombination av grå och turkos. De är en bra bit inte bara för småhem men för någon typ av hem som de är både eleganta och funktionella. {Found on yanko}