Compact House Concept utformat för att fungera som en förlängning

Compact House Concept utformat för att fungera som en förlängning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Designad av Passion Group i samarbete med Architect 11, är dessa lilla strukturer prototypen för ett prefabricerat hus, en del av en större serie av mönster. Även om det faktiskt är det minsta av gänget, erbjuder strukturen fortfarande 40 kvadratmeter boyta.

Det finns faktiskt två olika versioner för detta hus, en med en stor bastu och en med ett sovrum i stället istället. På grund av flexibiliteten hos den övergripande konstruktionen kan strukturen uppfylla olika funktioner, såsom en trädgårdsbastu, ett pensionat, en sommarstuga eller en självständig utveckling.

Den kommer fullt utrustad, inklusive betongfundamentet som bifogas och inredningen levereras med alla möbler och apparater som redan är installerade.

MoreINSPIRATION
  • Vincent Kartheiser's Hollywood Cabin-ett kompakt men väldesignat utrymme
  • Matroska ett kompakt levande koncept
  • Hållbar förlängning för ett 1960-tal Mono Pitch Roof House

Inomhusväggarna är gjorda av tvärlaminerade träpaneler och vardagsrummet har också stora skjutdörrar som öppnar den till det vackra utomhus och kopplar den till uteplatsen, vilket maximerar kvadratmottagningen.

Eftersom utrymmet är begränsat användes modulära och multifunktionella möbler för inredningen. Soffan, till exempel, drar ut i en säng och kan bli ett gästrum. Dra ner nyanserna för lite privatliv och du är redo för en god natts sömn.

Förvaring är inbyggd överallt du ser ut, inklusive över soffan. Det sätt på vilket köket är integrerat här är också mycket trevligt. Den kontinuerliga inredningen och enkelheten i färgpaletten gör detta till ett mycket bekvämt utrymme.

En annan stor funktion som hjälper till att spara utrymme är Murphy sängen. Vik ner det när det behövs och resten av tiden är det dolt, med en bänk som tar plats.

Badrummet är också snyggt utformat. Tvättmaskinen är fint dold bakom dessa glidpaneler och den stora spegeln gör att rymden känns större.

Genom att utforma denna struktur som ett prefabricerat hus, var avsikt att minimera tid och arbete på tomten. Faktum är att på bara två dagar är huset redo att användas. Det var också konstruerat för att vara energieffektivt och det har solvärme och bra naturlig ventilation.