Komplett rekonfiguration av ett 1950-talets hem i Montreal

Komplett rekonfiguration av ett 1950-talets hem i Montreal
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Montreal, Kanada, har denna bostad nyligen renoverats av Naturehumaine. Det var faktiskt mer än bara en renovering. Det var en fullständig omkonfiguration av huset. Strukturen fick också en förlängning. Alla dessa förändringar gjordes för att svara på en växande familjens behov och göra huset till ett bekvämt och modernt boendeutrymme för alla.

1950-talets betonghus har också moderniserats. Det har nu ett minimalistiskt och modernt utseende. Det ursprungliga huset hade redan en modern känsla, så övergången var lättare än i andra fall.

En av utmaningarna i projektet var att göra den moderna förlängningskampen och harmonisera med det befintliga huset. Förlängningen var vackert placerad i ett område där det fyller huset och fyller tomrummet som skapats av delningsnivån.

MoreINSPIRATION
  • Samtida husförlängningsfunktioner Världens största svängbara dörrar
  • Ett 1960s halvtomthus som genomgick en komplett makeover och fick en ny förlängning
  • En komplett renovering av ett historiskt hus i Montonate, Italien

Layouten är enkel och praktisk. Vardagsrummen ligger på bottenvåningen och de är fördelade runt det centrala rummet. Denna centrala kärna är husets nya kontaktpunkt.

Vid renoveringen kom också ett nytt sovrum som ligger nu på andra våningen och på bekvämt avstånd från barnens sovrum. Den kan nås via en glas catwalk. Huset har stora fönster hela, i överensstämmelse med den moderna stilen som valts för den nya designen och inredningen.