Komplexa Montana Glass Home Inbäddad i ett drömlikt naturlandskap

Komplexa Montana Glass Home Inbäddad i ett drömlikt naturlandskap
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De Montana Glass Home, noggrant gjord av Cutler Anderson Architects, är ett bra exempel på modern konstruktion. Glasväggar, avsmalnande kolonner och en planlösning som strömmar så graciöst som floden framför, gör det svårt att skilja inomhus från utomhus. Marken som omger hemmet är ett eget mästerverk. Sammansättningen av frodiga, rypa livsmiljöer, gröna hö och ängliga örnar fyllda med vildblommor och örnar gör det svårt att bestämma varje dag var man ska våga. Detta ultimata glashus består av fyra sovrum och fyra och en halv bad sträckt över 6 800 ± kvadratmeter och är inriktad på en axel som sträcker sig från norr till söder med framsidan av huset mot en varm western aspekt.

När man går in i ytterdörren blir ögat omedelbart fängslat av de höga träd och frodig vegetation som syns på andra sidan huset genom de två våningsfönstren. Att stänga in entréhallen med de signaturkonfigurerade kolonnerna som favoriseras av arkitekten, skiljer de öppna stigarna upp och leder till en landning som lätt kan jämföras med en trädplattform på en avlägsen kapelltur. Vidare passerar man ett litet familje- / mediarum med bekväma fönstersitsar som tar i sig öppningen av öppna ängar med floden bortom. Förbi familjen rummet är den öppna planlösningen kök / matsal / vardagsrum frontad och backad med golv till tak fönster med praktiskt taget inga väggar som bevis. Ser väster över vardagsrummet är floden lätt synlig.

Sovrummen i hemmet är konstruerade för att skapa en idealisk familj eller gästsituation, med befälhavaren, två extra sovrum och privat lägenhet på översta våningen. Ett klimatkontrollerat 800+ flaskvinrum bredvid de inbyggda fiskestångens lagringsställ ger den perfekta tidpunkten för form och funktion. Ett träningsrum med golv till takspeglar erbjuder ett bekvämt alternativ hemma under inköpsdagar eller en plats för en mer fokuserad eller specialiserad träning. En anpassad balettstång och separat ingång lägger till ytterligare alternativ för sätt att använda detta bonusutrymme. [Bilder och information som skickas via e-post av Hall and Hall]