Conifer Clad Retreat Avslutad av m.elle

Conifer Clad Retreat Avslutad av m.elle
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har kommit över ett antal vegetationsklädda hus under det senaste förflutet och vi har kommit att älska dem alla. Här är ett annat tillskott till den fantastiska önskelistan färdig av mamma och dotterparing av m.elle. Du kommer att förnya dig på bergen och ett varmt och mysigt hus som det här ligger precis mitt i barrträd är som en dröm.

Kom att tänka på elegans och du hittar truckloads av det i denna sten och åldrig träbalkdröm. För mig var grå en färg som jag aldrig skulle vilja se i min omgivning men hur den har använts här får mig att tänka annorlunda.

Det är en mycket vacker, vid gränsen mellan modern och traditionell, och den här gången är den här kombinationen mycket framgångsrik. Det finns många vackra dekorationer där inne. Till exempel gillar jag verkligen spegeln. Det är en av de mest imponerande bitarna. De mest intressanta och beundransvärda detaljerna om detta hus är läget. Det är inte en mycket vanlig plats, så det gör det ännu mer värdefullt.

MoreINSPIRATION
  • Ljust hem med havsutsikt av Donna Elle Interior Design
  • Snygg och vacker lägenhet i Sverige
  • Imponerande stenhus i Kroatien

Den friska luften och den vackra naturen är ovärderliga. Det är en mycket lugn och fredlig plats, det perfekta läget när du vill komma undan och tillbringa en avkopplande tid, själv eller med några vänner, kanske med din livspartner. Det är verkligen en mycket vacker plats.