Samtida lägenhet med orientaliska och spanska accenter

Samtida lägenhet med orientaliska och spanska accenter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna lägenhet ligger i Warszawa, Polen och var inredd av inredningsarkitekten Pawel Sókol. Interiören i lägenheten är väldigt intressant. Den har en övergripande samtida känsla men det är svårt att skilja det exakta inflytandet. Verkligheten är att det finns flera stilar och influenser som kombinerades och resulterade i denna eleganta och eleganta komposition.

Lägenheten har en kombination av orientaliska och spanska element. Lägg märke till orientaliska mönster från hallen tapeter, sängkläder eller ens matta. Dessa element kombinerades med spanska accenter som hittades antingen i nyanser av färger som används eller något lite mer specifikt, såsom hänglampan ovanför matbordet. Trots att dessa är olika stilar som inte normalt finns på samma ställe, kombineras de vackert. Dessutom har resten av lägenheten en enkel och modern känsla. Dessa är bara små accenter för att bryta monotonin.

MoreINSPIRATION
  • Den nordiska enkelheten och den spanska energin möts i en modern Barcelona-lägenhet
  • En 66 kvadratmeter lägenhet med vintage och moderna accenter
  • Unik spansk lägenhet design

De huvudsakliga färgerna som används av designern är jordtoner med beröring av rött och gult. Dessa färger skapar en varm och mysig atmosfär och de är både avslappnade och eleganta. Lägenheten verkar väldigt lugn och inbjudande men också glad. En annan viktig del i lägenheten är träet. Inte bara att lägenheten har trägolv i hela, men några av väggarna är också täckta med träpaneler, för att inte tala om matchande möbler. Inverkan på inredningen är begränsad men visuellt stark och menar att skapa en lugn och lugn miljö.