Samtida, ljusa och dynamiska kontor för Lance Armstrong Foundation

Samtida, ljusa och dynamiska kontor för Lance Armstrong Foundation
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lance Armstrong Foundation fick ett erkännande av sitt hårda arbete när de gick från leasingutrymme i en kontorsbyggnad för att ha egna kontor i 1950-talet Gulf Coast Paper Co. lager i East Austin, Texas. Modernt och fullt av energi, var det nya huvudkontoret designat av Lake Flato Architects och The Bommarito Group. Byggnaden var översvämd av ljus från två vinklar, fasaden och taket och upplyste det kreativa utrymmet som användes av 62 personer som arbetar här. Den renoverade rektangulära byggnaden har kontorsrum, mötesrum, matsalar, ett eget gym, uteplats och parkering. Med en LEED Gold-certifiering, 2010 års Austin Constructor Annual Award, Outstanding Construction Award och 2010 Texas Society of Architects / AIA Design Award, kommer arkitekturen och funktionerna i byggnaden att ge glädje, organisation och visuell nöjdhet till de som arbetar här och att gästerna. Kontoren ser ut som ett organiserat men kreativt inomhusområde, fyllt med dynamik, tycker du inte?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: