Samtida familjehem är Vaucluse, Australien

Samtida familjehem är Vaucluse, Australien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna imponerande struktur är ett familjehem design av MCK Architects. Det ligger i Vaucluse, NSW, Australien och det slutfördes 2011. Bostaden är mycket imponerande och det är det omgivande landskapet. Platsen är verkligen mycket vacker. Först startade detta projekt som en renovering och expansion av en blygsam bungalow på platsen.

Klienterna behövde mer utrymme för sin familj och de ville lägga till fler rum och skapa en närmare anslutning till trädgården. Arkitekterna inspekterade bungalowen och omgivningen och inledningsvis bestämde sig för att behålla så mycket som möjligt från huset och helt enkelt lägga till fler rum. Men när projektet gick fram, behövde laget ta bort de bakre rummen för att skapa ett större vardagsrum och att även ta bort taket för att skapa ett annat golv. Som du kan se nu finns det inte mycket kvar från det gamla huset.

MoreINSPIRATION
  • Samtida familjehem i Polen
  • En annan modern bostad från SAOTA
  • Samtida familjehus med utsikt över stranden i Sydney

Huset omvandlades majorly. Det yttre området gick också igenom några förändringar. Till exempel fanns en trädgård på plats med två stora eukalypter och en stor sten på baksidan av huset. Det här är de element som blev knutpunkterna i den nya designen. För att skapa kontakten med naturen som kunderna begärde, inkluderade arkitekterna stora fönster i designen.

Det finns också öppning till trädgården och dammen. I slutet var detta ett projekt som kom ut annorlunda än planerat. Omformningen var dock exakt vad det behövde för att nå nästa nivå. Huset kommer inte troligen att behöva förändras under många år framöver. {Found on archdaily}.