Contemporary Add-On Transforms This Dutch 50s Farmhouse

Contemporary Add-On Transforms This Dutch 50s Farmhouse
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i en by i Aalten, Nederländerna, är detta 50-tals bondgårdens renovering en modern blandning av det traditionella och det moderna. Bureau Fraai uppdaterade interiören i det huvudsakliga vardagsrummet och skapade ett tilläggsutrymme som innehåller den gamla ladugården bredvid huset.

Överraskande byggmaterial och kreativa arkitektoniska element gör det nya tillägget en utmaning: "Medan den befintliga ladan byggdes av tegelstenar och keramiska takplattor, är förlängningens fasad och tak tillverkad av svart förväderad titansink med dolda aluminiumfönsterramar för en djärvt och modernt utseende ", sa arkitekterna. För att öppna hemmet till det omgivande landskapet, visar utbyggnaden stora glasfönster.

Trä sax ram truss är en nod till historiska holländska gårdar. Ljust och rymligt, det nya vardagsrummet, matsalen och köket förbinder till trädgården genom glasdörrar.

Den minsta designen har betonggolv och vita gipsväggar vilket ger en neutral bakgrund för de stora inredningsbalkarna. [Fotografi av Wim Hanenberg]

Vad är det bästa med denna moderna nederländska bondgård?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: