Samtida Floresaca Lake Hotel i Bukarest

Samtida Floresaca Lake Hotel i Bukarest
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

I Rumänien påminner de vita gråa bostadsbostäderna om den kommunistiska perioden när sådana byggnader byggdes. De kan ses i nästan alla städer i landet, även om de senaste åren har förändrats och många av dem led några ändringar. De rehabiliterades och färger blev mer levande.

I Bukarest, på floraskas konstgjorda sjö, finns en vit byggnad som passar perfekt i omgivningen men som inte har något gemensamt med de tidigare bostadshus, även om de också kan ses runt den här byggnaden. Det är Floreasca Hotel, designat av ett team av arkitekter kallas Manadelucru. Hotellet har en enkel struktur som består av en dubbel rad rum på högre nivåer men som har marken större än grundpriset. Således får salonerna från första nivån en generös terrass. Till södra sidan av byggnaden finns en trasig rektangel med stora fönster medan i norra sidan finns en ram som löper runt en buzformad fasad.

MoreINSPIRATION
  • Åtta nivåerna Chrome Hotel i Indien
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Hållbar Sport "Hotel" av m2r arkitektur

Även om budgeten inte tillåter några eleganta tillägg, är byggnaden en modern konstruktion med rymliga interiörer och en modern design. Byggnadernas offentliga nivåer är glaserade medan rummen har individuella öppningar så att allt blir bekvämt och behagligt för alla som kommer hit.

Materialen är också moderna, sten, metall och glas dominerar hela byggnaden. De svarta ramarna kontrasterar den vita färgen på väggarna och verkar avgränsa vissa specifika områden. Det verkar vara en trevlig och fredlig plats där du kan koppla av och njuta av ditt boende här.