Samtida Köksskåp För En Posh Och Snygg Finish

Samtida Köksskåp För En Posh Och Snygg Finish
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du redo för en renovering av köket? Är du redo att ta ditt traditionella hem och göra det till något mer modernt och elegant? Nåväl, vi är här för att inspirera dig. Grunden till ditt kök börjar med färg, ja, men det börjar också med dina skåp. För en snygg och snygg yta till denna huvudpunkt i huset, måste du gå med något mer modernt. Låt oss ta en titt på dessa 10 vackra, moderna köksskåp. Kanske kommer man tala med dig och ditt eget hem!

1. Deep Chocolate.

Mörkare toner skapar en ren grund, men du behöver inte alltid använda svart. Dessa chokladbruna skåp ger en mycket slät utseende och det gör också den minsta hårdvaran.

2. En blandning av gammalt och nytt.

Dessa traditionellt utformade skåp har en slätare, mjukare finish än de vi ser i de flesta familjehem. De har en mer fashion-forward kant som gör köket mer modern och elegant.

3. Berättade glasstycken.

Utformningen av dessa skåp är inte bara nyskapande och framtänkande, men också kombinationen av snygga svarta, nickel hårdvara och frostiga glasfönster. Vi simmar över det här moderna och eleganta köket!

4. Vit och Crisp.

Vit, skarpa och släta, denna design är mode-framåt men också ganska feminin också. Och vi älskar en kvinnlig beröring runt huset, särskilt i köket där diskstolarna är perfekt integrerade! {Found on ashleycampbell}.

5. En lugn zen.

MoreINSPIRATION
  • Fem typer glas köksskåp och deras hemligheter
  • En färg passar de flesta: Svarta köksskåp
  • 10 Typer Rustik Kök Skåp Till Pine För

Du kan få det lugnt, känner du samtidigt som du fortfarande är väldigt frisk och modern i din vision. Använd ett oavslutat träutseende för dina skåp, men en väldigt skarp, jämn textur att stanna inom båda dessa visioner.

6. Ultimate Future.

Det ultimata, futuristiska utseendet kommer med denna stil. Glänsande, neutrala och skarpa linjer, eliminering av hårdvara och en mängd olika storlekar, organisation och styling kommer enkelt med detta val. {Found on tlastudio}.

7. Djupa kamelfärger.

Hela köket är fyllt med fantastiska skåp och hyllval. Men det som gör det här valet är den mest moderna kombinationen av frostat glas, hyllor och snygga, släta skåp.

8. Stora, rymliga mönster.

Du behöver inte ha skåp som är skuren och täckt av hårdvara och spår. Istället kan du ha stora, smidiga delar som fylls med hyllor och djup - perfekt för att organisera!

9. Ljusgråa klammer.

En personlig favorit hos gänget passar dessa mjuka gråkabiner rätt i vad som tränar både inomhus och mode under de senaste åren. Den går med olika ljusa toner som komplimanger och det kan stå på egen hand. {Found on damonliss}.

10. Shining Black Slats.

Vi älskar de svarta skåpen i detta ultramoderna kök. Grunden för detta rum är så smidigt att du inte ens kan se skillnaden mellan skåputrymmen. {Found on artofkitchens}.