Samtida LAM Residence i Israel

Samtida LAM Residence i Israel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag vill vi presentera dig ett vackert, modernt hus. Designad av israelsk praxis Arstudio - Arnin Nir Architecture, ligger detta ljuvliga residens i ett rustikt samhälle i Galilea, i norra Israel. LAM Residence är ett vackert hem och ett mycket bra exempel för dina framtida designer.

Sittande på en 3,770sqf tomt är detta hus en hyllning till naturen. Med utsikt över Halulandalen erbjuder den enastående utsikt. Arkitekterna försökte bygga ett hus som inte kommer att sticka ut från gatan och skulle blanda sig med landskapet. Huset presenterar sig i en "Z" form och har maximal öppenhet och affinitet på utsidan.

MoreINSPIRATION
  • Samtida bostad i Littleton till salu
  • En elegant och modern bostad i Israel av Levy: Chamizer Architects
  • Hisnande vyer i San Diego, Point Loma Residence

Huset är indelat i två sovande vingar. Ett hus sovrummet och gästrummet, den andra har barnen sovrum och ett privat vardagsrum. Dessutom har hemmet en ytterligare struktur som representerar en studio. Taket på studion är kopplat med en bro till trädgården i huset och fungerar som en terrass som öppnar mot landskapet.

LAM Residence erbjuder unik modern inredning och vacker utsikt. Det är en lugn plats som har toppmoderna apparater. Sammantaget visar de rena linjerna alla element och låter dig njuta av ett underbart hem.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: