Samtida Patio Update för en traditionell, mysig stuga

Samtida Patio Update för en traditionell, mysig stuga
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Designerna på Shades of Green Landscape Architecture hade sitt arbete skuret ut för dem i denna återupplivning av ett litet utomhusutrymme för en stuga i Brisbane, Kalifornien. Med inte mycket utrymme att arbeta skapade de ett bra modernt utomhusområde för att möta husägarens önskan om ytterligare utomhusunderhållande område.

Totalt skott.

Hyresägarna uttryckte behovet av att behålla en användbar uppfart för en frekvent utomstående gäst, men eftersom stugan sitter på en så liten del, med uppdrag att uppföra endast en uppfart, menade att detta utrymme inte skulle utnyttjas effektivt, inte heller används mycket ofta. I stället för den typiska betongkedjan, blev utbytet och bakgården ersatt med betongpavers omgivna av grus. Detta gör att dessa utrymmen kan strömma ihop och användas som underhållande utrymme när en bil inte parkeras i enheten. Användningen av grus mellan betongpavers, i stället för en fast betongplatta som orsakar överdriven avrinning, möjliggör för vatten att infiltrera i marken under kraftiga regn.

Framsida.

Förutom behovet av mer utomhusunderhållande utrymme, har husägare en önskan om lågt underhållande planteringar. Par med användning av grus mellan pavers, var den främre gräsmattan reducerad till gräs endast mellan stora stenplåtar. Detta minskar behovet av att klippa och vattna betydligt. En utomhus spis och sittplatser var också lagt till gården och omgiven av inhemska växter som kräver lite vattning.

Odlare.

MoreINSPIRATION
  • Glöm det traditionella utseendet - Modern Front Yard Landscaping Ideas
  • Lägg till en grön touch till din egendom med Driveway Pavers
  • Mysigt trästuga omgivet av Moskvas frodiga skogar

Corten-planteringar sattes också till sidovägen för att mjuka utrymmet. Inhemska växter fyller dessa planteringsmaskiner, vilket möjliggör större omsorg, eftersom de är bättre lämpade för platsen. Planterarna själva, gjorda av corten stål, är hållbara och naturligt väder vackert, vilket gör dem också lågt underhåll.

Sittplatser.

Traditionella trä utemöbler har lagts till för att matcha stilen på tappningstugan och möjliggör uteservering, samt gott om sittplatser medan underhållande gäster. Ljusa röda kuddar skapar en djärv kontrast till den grönskande vegetationens gröda, och lägger till en extra burst av vitalitet i rymden.

Paneler.

Medan alla de funktioner som diskuteras här långt gör detta till ett bra utomhusutrymme är det mest anmärkningsvärda designelementet staketet som löper längs sidan av fastigheten. Med ett så smalt utrymme tjänade trästaket som en bländ bakgrund till uteplatsen, fördjupa och begränsa utrymmet. För att mildra denna känsla placerades trellises framför staketet, alternerande med utskurna metallpaneler. Dessa paneler ger en touch av modern flare till den traditionella stugan, som förvandlar denna snygga staket till en vägg. Staketet blir värd att vara huvudfokus för det lilla utrymmet.

Belysning.

För att ytterligare accentuera metallpanelens funktionsvägg, tänds panelerna bakom på natten. Denna belysning hjälper till att skapa drama och ge utrymmet en livlig känsla.

Medan det finns flera bra idéer i detta enda utrymme, är det övergripande konceptet knutet samman genom det enlivened staketet. Denna utomhusrenovering är ett utmärkt exempel på hur ett litet utrymme fortfarande kan få stor inverkan. {Bildkällor}.