Contemporary Pavilion Adjoins Historic Farm i Nederländerna

Contemporary Pavilion Adjoins Historic Farm i Nederländerna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna fastighet i Nederländerna är hem till Château St. Gerlach, en historisk pärla som för närvarande går som ett femstjärnigt hotell. Komplexet, som innehåller den ursprungliga bondgården, klostret och kornklyftorna, ligger i ett kuperat landsbygdslandskap i Limburg, en kort bilresa från Maastricht centrum.

Mecanoo architecten har nyligen lagt till en modern 14 000 kvadratmeter paviljong till denna fastighet som fungerar som mötesplats för gästerna och är ett spännande känt för regionen.

"Den genomskinliga, toppmoderna paviljongen har ett cantilevered tak med en vacker kurva", förklarade arkitekterna. "Från paviljongen kommer gästerna att ha utsikt över slottet, bergen, ängen och herrgården. De material som används är inspirerade av den naturliga omgivningen av Limburg: marlstone, blåsten och ek. De tre stora multifunktionella mötesrummen kan användas separat eller kombinerat och erbjuder en unik plats för en rad möten och evenemang. "

Arkitekterna renoverade också herrgården på gården, ett nationellt monument från 1668. Det finns nu möteslokaler och ett vackert café som serverar lunch och drycker för lokalsamhället. Fotografi: Mecanoo architecten