Samtida St Margarets House i London

Samtida St Margarets House i London
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag vill börja med de svarta köksplattorna som gjorde köket likt modernt! Då är det helt enkelt enklare men samtidigt sofistikerat. Att välja vita väggar är inte en stor sak, men du borde veta att du måste ta hand om dina möbler och skapa en bra kontrast. Detta London House i St Margarets nr.19 är en charmig inspiration.

Det har något annat än alla mönster som presenteras på denna sida. Det verkar ha sin egen stil och det är ingenting som de vanliga moderna mönster som vi ofta ser. Den del jag gillar mest från inredningen i soffbordet. Det är ett unikt stycke och det har en mycket vacker naturinspirerad design. Och om naturen är trädgården också vacker. Det är ett privat och intimt utrymme där du kan få din fantasi och kreativitet att springa vild.

MoreINSPIRATION
  • Samtida London bostad till salu
  • Samtida hus i Singapore av Ong & Ong Architects
  • Samtida BC House i Monterrey

Denna plats verkar ha allt: ett stort kök, ett fint badrum, ett vackert sovrum och ett elegant vardagsrum, även ett barnrum, bara i fallet. Det verkar vara det perfekta stället för en liten familj. Så om du inte delar den allmänna opinionen som tycks föredra moderna och moderna inredningsdesigner, och istället vill du ha något annat och unikt, kanske det här kan vara din inspirationskälla. Analysera bilderna och njut av.