Samtida Sunset Residence i Singapore

Samtida Sunset Residence i Singapore
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om jag skulle bo i ett varmare land skulle jag definitivt älska att bo i ett hus som detta. Sunset Residence-projektet var designat av Singapore-baserat arkitektfirma Topos Design Studio. Detta tvåhögda moderna hem ligger i Burkit Timah, Singapore. Bakom en enkelt inredd entré finns en underbar pool omgiven av U-formade hus av trä och mycket stål och glas. Det vita vardagsrummet är det perfekta stället för avkoppling på en av de mysiga möblerna, eller tittar genom en av de stora glasdörrarna mot poolen vid den vackra utsikten.

Köket är mycket modernt och har gott om naturligt ljus. Matsalen är mycket nära den; För att undvika att sprida obehagliga dofter föredrog ägarna att ha två kök separerade av en vägg. Den stora och eleganta är öppen, men den andra, där kokas alla sofistikerade och smakrika rätter, är separerade. I vänstra sidan av huset finns sovrummet, ett stort rum med en vacker utsikt och en stor garderob och badrum.

MoreINSPIRATION
  • Samtida familjehus i Singapore av AR43 Arkitektur
  • Samtida Sentosa Residence i Singapore
  • Samtida hus i Singapore av Ong & Ong Architects

Här är det privata området, var sängen, skild från poolområdet med en mörk trävägg som också är ett fantastiskt dekorationsobjekt. På övervåningen är det privata området; var och en av de fem sovrummen har privat garderob och badrum, och även stora fönster som låter dig titta på poolen. Ett annat intressant element är att om du kommer hem väldigt sent och du inte vill störa din familj finns det en yttre vindeltrappa som leder på en terrass, därifrån kan du gå in i vardagsrummet och sedan i en av de sovrum utan att störa någon.