Samtida tre sovrum hus med en spegelvägg

Samtida tre sovrum hus med en spegelvägg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta residens ligger på Portobello Road, i Notting Hill, Chelsea, West London. Det har en modern design som är dold bakom en inte så imponerande fasad. Fastigheten är organiserad på tre våningar och har en mycket välorganiserad inredning. Rummen är väl proportionerliga och den interna strukturen är funktionell och praktisk. Bottenvåningen har en stor öppen planlösning som inkluderar köket, matsalen och ett stort vardagsrum. Det är ett område fyllt med naturligt solljus och mycket vackert inredda. Den har vackert och rikt trägolv som står i kontrast till de vita väggarna i både färg och konsistens.

Balansen är väldigt fin eftersom väggarna ger minimalism medan trägolv ger värme och hygge till inredningen. Möblerna är moderna och också vackert proportionella och balanserade. Färgerna varierar men färgpalett är fasthållning. Den innehåller flera gråa funktioner i kombination med ljusgul och mörkbrun. Texturerna är också mycket vackra och de gör hela inredningen ljus och luftig utan att behöva kompromissa. Köket har en wraparound frukostbar med gott om diskutrymme och vackra barstolar.

MoreINSPIRATION
  • Vackra väggdekaler för att dekorera ditt hus
  • Ängelväggspegel för badrum eller entré
  • Spegel, Spegel på väggen (Badrumspeglar)

Köket har också en stor väggspegel längs den ena sidan av baren som återspeglar resten av rummet och därmed lägger djupet på inredningen. Det finns också en andra spegelvägg i rummet, i matbordet. Residenset innehåller också ett tvättstuga och en garderob ligger på samma våning. Den övre nivån är ett privat utrymme och innehåller två dubbelrum med eget badrum och garderober. Ett av rummen används för närvarande som kontor. På övervåningen finns en dubbelrumsvit med massor av förvaring. Som du kan se är detta en mycket vackert proportionerlig och organiserad egendom med en elegant och modern inredning. {Found on domusnova}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: