Samtida vedspisar designade av Jacob Jensen

Samtida vedspisar designade av Jacob Jensen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En vedspis används ofta för uppvärmningsrum eller matlagning. Olika typer avvedspisar används för olika ändamål enligt användarens krav. Dessa moderna vedspisar designade av Jacob Jensen finns i tre modeller: Vision I, kompakt Vision II och väggmonterad Vision III.

Kvalitet kommer alltid till ett pris ochsamtida vedspisar är inget undantag från denna regel. Med sin maximala 8 kW värmeffekt och täta, tydliga design, är dessa moderna vedspisar perfekt för ditt hem. Vision kommer med fönstersköljningsfunktion, där en luftflöde förhindrar att sot bildas på insidan av det stora panoramafönsteret och en enkel kontrollpanel som kan användas för att reglera förbränningen.

MoreINSPIRATION
  • Fristående vedeldade spisar med mångsidiga mönster
  • Bränna vedspisar från Sideros
  • För-och nackdelarna med elektriska Vs-gasugnar

Vedspisar en en mycket uppskattad funktion i ett hem. Det är mest för att det är nästan omöjligt att få en. De brukar ta mycket utrymme. Men det har förändrats under de senaste åren och det har gjort det möjligt för nästan alla att ha en vedspis i sitt hem.

Storleken har blivit allt mindre och kvaliteten har också förbättrats. De ser också bättre och bättre ut. Ta en titt på dessa bilder och du kommer inse varför de är så uppskattade.