De coolaste konstverken från Art NY och Context

De coolaste konstverken från Art NY och Context
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

New York-versionen av Miamis CONTEXT-konstmässa sammanfogade med Art New York för att presentera en häpnadsväckande mängd konstverk av alla slag. Emerging artister tillsammans med de som är bättre kända hade verk på displayen att samlare och de som bara utforskar konsten skulle kunna granska.

Homedit har besökt de parade upp mässorna i Miami och finner en rad olika verkannonsstilar väldigt uppfriskande och engagerande. Här har vi valt några av de coolaste verk som vi trodde att du skulle vilja se.

Eftersom vi är suckers för fantastisk skulptur, är den här delen av Gil Bruvel högst upp på vår lista. Kallas "Flödande", representerar stycket att dela livet tillsammans och förloras i våra egna privata världar samtidigt. Den australiensiska födda, franska upphöjda konstnären arbetar med modern teknik som 3D-modellering och gammaldags praxis som metallgjutning för att skapa hans fantastiska verk.

Aurelie Mantillet sL'Acrobate är en en-av-en-sort bit. Den franska konstnären är känd för sina behandlingar av materia i rymden. Hennes bilder fokuserar på kvinnliga teman som kvinnor, barn och djur. Den visuella effekten och texturen är fulla av djup och mening.

Gamla matchböcker har samlats in av många men få om någon har förvandlat dem till inspirerande konstverk som dessa av Andy Burgess. Den brittiska födda, amerikanska konstnären gjorde dessa stadsbilder med vintage matchbook cover och vintagepapper på paneler med gouache. De är charmiga gatorna och, vid närmare granskning, provocerar minnen av förflutna tack vare de gammaldags märkena och platserna i matchböckerna.

Dessa artful väggkonst paneler är från utställningen "The Art of the Car" av Casterline | Goodman galleriet. Varje har de organiska bilderna av bilfärg på metall. De resulterande bitarna är konstigt tilltalande abstrakta stycken som är bilfärg på metall.

En haunting svartvitt bitar är accenterad med fantastiska fjärilar av Christiaan Lieverse. Den holländska konstnären är en målare men arbetar också med digitala bilder. Det här är hans "Mist" (Primus Experimentum). Hans arbete börjar ofta med ett konstverk på linne, sedan utsmyckat av lager av färg och material för att skapa djup och en taktil känsla för arbetet.

En av höjdpunkterna för Homedit var att se några av bitarna av den mystiska och gåtafulla Banksy. Mest känd för sin gatukonst och aldrig avslöjade identitet har konstnären också skapat djupa verk som är till salu och många ägs av samlare. Det här är från hans serie av stycken som är förfalskade målningar - vad vissa kan kalla vandaliserade bitar.

Kalifornien målare Brandi Milne påverkas av leksaker, tecknade filmer och Disneyland, vilket framgår av hennes verk som behandlar vuxna känslor på ett "godisbelagt" sätt. Den surrealistiska världen som hon skapat framträder i hennes verk som lite fantastiska och lite bisarra.

En fantastisk tredimensionell bit, detta är Kim Byung Jin. Kim är eftertraktad av utvecklare världen över för stora skapelser för lobbyer och atria. Det som ser ut som ett gallerverk består faktiskt av tusentals brev, logotyper eller former som kommer samman för att skapa en ny form. Från 3D-skiss till lera, gips eller plast prototyp, gör Kim bokstäverna eller formerna av stål och målar dem sedan med bilfärg, härdad vid hög värme.

Konstnärfotografen Cara Barer har gjort ett namn för sig själv för att skapa konstiga fotografier av böcker. Hon skulpterar, färgar sedan volymerna och skapar representationer som hon sedan fotograferar. Barer säger att hon väcker "frågor om den ömtåliga och efemiska naturen av böcker och deras framtid." Oavsett syftet förvandlar hon grundläggande föremål till fantastiska konstverk.

På samma sätt gör Carmel Ilan skanningar av sina papperskonstruktioner, bestående av vikta papper som tat uppförts på en träplatta. Den visuella representationen är så detaljerad och fantastisk, det är svårt att tro att det är gjort av papper.

Bjorn Skaarups charmiga djurskulpturer är mycket övertygande och drar dig in i rymden och under de här djuren. Det här är hans Rhino Harlequin, formad av brons.

Multifunktionella David Ramirez Gomez arbetar i en mängd olika medier. Den colombianska konstnären bor och arbetar i Danmark, skapar föreställningar, installationer, filmer, måleri och ritningar. Känd för att driva gränser och konventionella regler, producerar Ramirez Gomez verk som är raka och ovanliga, med nyfikna figurer och dyster bakgrunder.

Holländska skulptören Diederick Kraaijeveld skapar häpnadsväckande collage bitar, varav många är färgglada, utan en enda droppe färg. De samtidiga bilderna han skapar är dagens ikoner, alla utsmyckade från salvad trä som Kraaijeveld samlar från hela världen. Allt ved används i sin naturliga vintagestat.

Donald Martiny är känd för sina stora och små arbeten, som han bygger med inte bara borstar och andra verktyg utan även hans händer. Ett av hans senaste projekt var att skapa mammutstora verk till lobbyn i One World Trade Trade Center i New York City. Arbetena var så stora att han var tvungen att skapa dem på plats.

Två artister, Zoey Taylor och David Connelly, göra upp Dosshaus.Förfallodagen skapar alla typer av målningar, skulpturer, installationer, videor och andra verk för att "bygga världen vi vill leva i." Fantastiska skulpturala rekreationer av vardagliga föremål är tillverkade av återvunnet kartong som konstnärerna hittar i gränderna i Los Angeles. Alla sina stycken, som denna skivspelare, är gjorda för hand med endast papp, papper och akryl.

Arbeten skapad av tusentals färgpennor av Frederico Uribe är otroliga men hans stycken gjorda av kulahöljen är något helt annorlunda för den mening de har för sin inbyggda Colombia. Landets historia var mörk och brutal och Uribe säger att döden var överallt när han växte upp. Konstnären gör dessa verk med syftet att skapa något vackert från den fula historien som materialet berättar för.

Noggrann och artful placering av varje skal samlas i en spektakulär återgivning av livet.Bomull Striper Gulär av konstnären Jeremy Thomas i sin signaturteknik som innebär att blåsa upp överhettad metall som en ballong. Processen börjar med att skapa former genom vikning och svetsning av metall. Thomas målar sedan en del av sitt arbete och lämnar en sektion grov och naturlig.

Blandade material i stor skala är signaturen av konstnären Judy Pfaff. Hennes skapelser använder hittade föremål, färger, återvunnet material och andra föremål. Pfaff anses vara en pionjär för "installationskonst" och fick ett MacArthur-stipendium 2004.

Justin Bowers fina arbeten undersöker ämnen som fri vilja och teknik och "brutna efter människor i en sammansättning av interlocking rumsliga system". Med hjälp av det traditionella färgmediet för att avbilda de störande effekterna av teknik på människor ger dessa nittande bilder som kan vara störande när du överväger tekniskt lock.

MoreINSPIRATION
  • Förbättra din heminredning med idéer för kreativ väggkonst
  • Secrets Behind Distressed Furniture och Shabby-Chic Decors
  • Skulpturell konst som skapar en illusion

Konstnär Katherine Gray säger att alla hennes verk handlar om begreppet försvinnande. Skapelserna skapas ofta med vardagliga saker som vi tar för givet och ser verkligen inte ut för deras skönhet. Det här arbetet heter A Rainbow Like You och är tillverkat av blåst glas, akryl och belysningskomponenter. Skuggorna som hon skapar med materialet är liknar att dra skönhet från enkla föremål och visar en alternativ utsikt över världen.

Fransk keramik konstnären Laurent Craste. Hans välkända samling heter Abuses, presenterade keramiska bitar i den traditionella Sevresformen, som var "aristokratiska offer för arbetarklassens kupor", skriver den kanadensiska konstmagasinet. Den här är Glaze och Mixed Iconocraste au bat VI.

Spaniens födda Manolo Valdes är konstnär, målare och skulptör och är internationellt känd för sitt inflytande på konstvärlden och för hans verk som använde pop-idiom för att kritisera Franciscos regim. Valdes bitar har visats i världens stora museer. Detta är Regina Con Sombrero.

Österrikiska konstnären Martin C. Herbst kombinerade traditionella målningstekniker med tredimensionell skulptur för att skapa spännande bitar som meddelar de två sömlöst. Denna bit är från den dolda skattserien där det vikta aluminiumet som omger ansiktet återspeglar bilden. När man tittar på biten från olika vinklar, är det som om du är en voyeur, som sminkar in i ansiktets privata och personliga uttryck.

Rodins "The Thinker" är en ikonisk skulptur och konstnär Moto Wagonari har tilldelat siluetten för sin konst som undersöker ljus, utrymme och struktur. Arbetets skugga är lika viktig som den fysiska delen och tar upp en egen volym när du överväger de två.

Den turkiska konstnären Neveser Ozenbas skapar mångdimensionella verk från enkla strängar av färg på plexiglas. Magien kommer in i hur hon lagrar, sammanfogar och kombinerar de lilla strängarna av färg till komplexa bitar som framkallar känslor och rörelse.

Amerikanska konstnären Paul Roussos collageverk behandlar "objekt som färg" som i det här arbetet titeln Vogue Magazine. Sidor från den ikoniska tidningen appliceras på handskulpterad styren för att skapa en undersökning av den tvådimensionella politiken på den tryckta sidan och multimedielöfte om framtida förbättrade livserfarenheter, enligt hans konstnärs uttalande. Collagen fungerar som den här och andra som har candy wrappers och andra medier är den perfekta popkonstnären i dagens digitala era.

Till den lediga observatören kan det tyckas att de bara är abstrakta, impressionistiska verk. Istället är dessa stycken av Robert Sagerman exakta verk, förankrade i kabbalistisk meditation genom räkning. Sagerman räcker noggrant med sina dabs färg, som fungerar som titlarna på verken.

Konstnären Roberto Fabelo är känd över hela Kuba och hans verk visas i stor utsträckning, särskilt hans nakenstudier. Den här mer skrämmande bilden figurerar i några av hans målningar och verk. Många av hans ritningar innehåller fågelegenskaper i de olikartade utseendet.

Det som ser ut som en enkel skål, ritad på ett pappersark är faktiskt inte vad det verkar. Papperet är tomt och bilden är skuggan av reflektion från det etsade glaset som sitter framför papperet. Artist Lee Sangmin är koreanskfödd och franskt utbildad.

Sophie Ryder skapar mystiska skulpturer - några av monumentala storlekar - från alla slags material. Här är ett arbete gjord av tråd. Även om detta är av blygsam storlek, är några av hennes stora bitar också tillverkade av tråd. Omvandlingen av ett tunt och linjärt medium till verk av fantastisk komplexitet eller massiv storlek är briljant talang.

Space 776 i Brooklyn visade en vägg full av verk av koreanska konstnären Jung San, en serie som heter Understanding Beyond words. Konstnären tillbringade 50 år i ett buddhistiskt tempel, mediterar och spenderar tid i självreflektering när man utforskar kreativa ansträngningar. När han en gång bestämde sig för att arbeta inom bildkonst, har han blivit välkänd i Kaliforniens bay-ares arts community.

Japansk keramik Konno Tomokos fantastiska detaljerade flora är stjärnorna i hennes konstverk. De livliga blommorna är snidade, målade och ordnade med noggrann precision och sedan införlivad i ett större arbete, som den här kallades Aki (Fall).

Singapores konstnär Tang Da Wus fantastiska verk av bläck på papper harkar tillbaka till den gamla stilens asiatiska målningar men har ett modernt, abstrakt resultat. Den prisbelönta konstnären skapar också installationer, skulpturer och verk i andra medier.

Vi älskar glaskonst och dansk konstnär Tobias Mohls verk har en fenomenal spöklik känsla som han coaxes från materialet när han jobbar. Detta är hans Five Part Silk Spinner Collection, skapad 2016. Mönstret i glaset visas i ett upplyst sätt så att mängden av det hela är ännu mer spektakulärt än de enskilda bitarna.

Wolfgang Stiller Matchstickmen är lite spännande men ändå lite skumma. Arbetsserien härrörde från arbetet med överblivna huvudformar och trä som kastades bort från en filmskytte. Han började experimentera och skapa sina män, att han förvandlas till olika installationer.

Tusentals keramiska skärmar blir invecklade, böljande konstverk i händerna på internationellt hyllade Zemer Peled. Den israeliska födda konstnären skapar verk stora och små som trotsar beskrivningen. Peleds större konstruktioner kan ta så lång tid som fyra månader att slutföra.

Kinesiska födda Zhenya Xias arbete använder ljusa färger och tjocka färglacker för att skapa hennes verk som reflekterar ljus, fånga nyanser och eliminera allt perspektiv, enligt hennes uttalande. I stället för att försöka vara tredimensionell, fokuserar konstnären på det endimensionella karaktären av hennes arbete

Alla olika, alla coola av olika anledningar - dessa konstverk är banbrytande på många sätt. Mängden stilar och media visar hur olika konst kan vara. Det var verkligen svårt att välja ett begränsat antal arbeten för att representera den breda kreativiteten som presenterades på mässorna.