Coola barnsängar som gör att du önskar att du kunde vända tillbaka tid

Coola barnsängar som gör att du önskar att du kunde vända tillbaka tid
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Allt som är utformat för barn är vanligtvis sött och oemotståndligt, även något så stort och lika robust som en säng. Egentligen har vi en massa coola barnsängar som vi vill visa dig idag. De är verkligen fantastiska och de gör nästan dig att du vill vara ett barn igen så att du kan somna i en av dessa saker. De är sängarna du önskar att du hade när du var barn så kanske du skulle vilja överraska ditt eget barn med något i denna lista.

Tekniskt sett är det inte en säng utan en vägg av skåp med inbyggd sovplats. Det är en design som Van Staeyen Interieur Architecten kom fram till. Det är en cool idé av flera anledningar. Först och främst är det coolt och barnen älskar det. För det andra är det praktisk och rymdbesparande design som passar de flesta sovrum. Färgpaletten är också välbalanserad, verkar vara enkel och neutral men är livlig och rolig när du kommer att upptäcka alla detaljer.

Du kan också upptäcka många coola barnsängar i Circus magiska samling. Den innehåller alla slags unika bitar som en luftballong eller en säng som ser ut som ett flygplan. Det finns en mysig sovkrog i formen på en van och en slags baldakin som kan stängas för att se ut som ett tält.

Om du är intresserad av några anpassade mönster, kolla in detta loftutrymme skapat av Van Staeyen Interior Architects för ett av sina projekt. Det är inte ditt vardagliga barns sovrum. Designen sätter en modern snurr på den traditionella sovrumslayouten och kombinerar sovande och lekområden i en struktur som innehåller dem alla. Den har två bäddar längst ner och en lekplats på toppen.

Listan över svala sängar för barn fortsätter med detta anpassade rum utformat av Incorporated Architecture & Design för en lägenhet i New York. Som du kan se är det en ganska kompakt struktur som innehåller fyra mysiga sängar, var och en utformad som en separat krog. Designen är cool och rymd effektiv, en perfekt kombination som gör alla lyckliga och lämnar tillräckligt med utrymme för ett spelområde.

En annan rolig och inspirerande idé erbjuds av inredningsarkitekten Barbora Léblová som arbetade på den här pojkens sovrum. Som du kan se är sängen snyggt placerad i hörnet av rummet och har ett loftutrymme ovanför det med en stege. Det kan vara ett roligt lekområde eller en andra sovplats när vänner stannar över. Resten av rummet är enkelt och har gott om förvaring på öppna hyllor och i lådor.

Bädden eller sängarna har mycket utrymme och det lämnar lite utrymme för allt annat. Cadas Arquitectura hittade ett sätt att hantera detta problem när de utformade den här lägenheten i Sao Paulo. De gav barnen ett roligt sovrum med två sängar placerade på motsatta sidor av rummet, på en plattform och med ett loft ovanför dem.

Att dela ett rum kan vara roligt som ett barn trots tillfälliga konflikter. Vad skulle göra hela upplevelsen skulle vara ett sätt att kombinera två coola barnsängar till en struktur som är både användarvänlig och snygg. F och R våningssängarna var utformade speciellt för sovrum som delas av två barn och de har två storlekar, en för barn i åldrarna 6 och upp och den andra för småbarn mellan 3 och 4 år. Det är en design av Agate & Arek Seredyn.

MoreINSPIRATION
  • Spela sängar för lekfullt barnrum design av Paidi
  • Barnbäddsängar från Mimondo
  • Barnrumssängar efter livstid

Våningssängar har alltid varit praktiska och de är fortfarande. I många fall letar konstruktörer efter sätt att anpassa dem för att passa specifika behov och utrymmen. Ett exempel är designen skapad av Space Architects och Buckingham Interiors för ett familjehem i Chicago. Utrymmet var omdesignat och barnen har skräddarsydda våningssängar med inbyggda trappor och förvaring.

Det här är husvagnen och tältbäddarna, två roliga och knäppa designade av Mathy By Bols. Deras namn är mycket suggestiva av deras form. Det är en campinginspirerad serie utformad för att röra fantasin och bjuda ungarna att utforska världen inomhus. Dessa coola barnsängar finns i olika färgalternativ.

Barn älskar att gömma sig på små ställen och utforska områden de kan spela i, så enkelt som det kan vara. När Project905 utformade den här lägenheten i Moskva har de tre barn i familjen ett roligt litet spelrum över sängen i ett av rummen. Det är en trälåda som en boet och det har ingen golvyta.

Helst skulle ett familjehem vara perfekt för alla, barn och vuxna. Men att hitta balansen mellan vad som är kul och vad som är bekvämt eller praktisk är knepigt. läge: lina studio verkar ha allt ut. De utformade ett hem i Polen som är uppdelat i två områden. Den första våningen är ett lugnt utrymme där vuxna kan koppla av och barnen har sin egen zon på övervåningen. De har denna roliga hus-tema design med sängar som har väggar och fönster.

Många saker kan göra ett utrymme roligt utan att ta bort dess funktionalitet. Liksom alla dessa coola sängar för barn som har inbyggt förvaring, utdragningsplattformar med madrasser för när vänner sover över eller funky former och prydliga tillbehör som ett huvudbräda som fördubblas som ett tavla eller en söt liten nattduksbord placerad exakt var det behövs mest.

Våningssängar och loftbäddar är en speciell kategori. De är redan rymdeffektiva och dessutom kan de anpassas på många sätt menade att göra dem ännu mer praktiska.Vissa har inbyggt lagringsutrymme, andra lämnar rum under skrivbord eller lekplatser och några är bara för snygga att ignorera.

Enkla mönster kan vara coola och roliga också. Vi har det perfekta exemplet: ett hus i New York utformat av Bates Masi Architects som har detta eleganta sovrum för barnen med två väggmonterade sängar och en övergripande minimalistisk inredning.